Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

PHARE 2006

Razvoj sustava za gospodarenje opasnim otpadom - nabava opreme

Status: Zatvoren od 28.10.2008.
Referenca: EuropeAid/125866/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Cilj ovog projekta je pojačanje kapaciteta institucija koje imaju sposobnost da izvrše kemijsko i mikrobiološko testiranje, te testiranje na toksičnost. Ovim projektom se također nastoje i pojačati kapacitet državnih i regionalnih institucija sposobnih za prikupljanje podataka o količini otpada i za održavanje baze podataka od sustava za upravljanje otpadom.
Dokumenti

Nabava opreme za integraciju informatičkog sustava za financijski management državne riznice s informatičkim sustavom za financijski management korisnika proračuna

Status: Otkazan
Referenca: EuropeAid/125938/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Ovim projektom bi se trebala omogućiti nabava hardverskih komponenata
(serveri, uređaji za pohranu podataka, uređaji za čuvanje sigurnosne kopije podataka, te različite popratne uređaje) zajedno s potrebnim sistemskim softverom za tehničku podršku za integraciju informatičkog sustava za financijski management državne riznice s informatičkim sustavom za financijski management korisnika proračuna.
Dokumenti

Nabava opreme za pomorsku graničnu policiju u svrhu nadzora pomorskih granica

Status: Zatvoren od 15.07.2008.
Referenca: EuropeAid/126217/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Cilj ovog projekta je nabava potrebne opreme za pojačanje tehničkih
kapaciteta granične policije za nadzor teritorijalnog mora. Ovim projektom se također nastoji poboljšati sustav obrazovanja i obuke pomorske granične policije pomoću kupnje dodatne informatičke i uredske opreme u smislu poboljšanja opće učinkovitosti.
Dokumenti

Potpora DZNS-u u nadogradnji i modernizaciji hrvatskog sustava ranog upozorenja

Status: Zatvoren od 27.10.2008.
Referenca: EuropeAid/126553/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Cilj projekta je nabava opreme (hardvera i softvera) za poboljšanje i ekspaniziju mreže hrvatskog sustava ranog upozorenja koji služi za pravovremenu detekciju potencijalne kontaminacije u slučaju nuklearnog incidenta. Ostvarenje ovog projekta bi trebalo povećati mogućnosti Državnog zavoda za nuklearnu sigurnost (DZNS) za osiguranje dobivanja pouzdane informacije od 25 instaliranih mjernih stanica za gama radijaciju koje su smještene na teritoriju RH ukoliko dođe do nuklearnog incidenta.
Dokumenti
Povratak na vrh