Preskoči na sadržaj
Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

PHARE 2006

Adaptacija ITMS sustava

Status: Zatvoren od 21.07.2008.
Referenca: EuropeAid/125622/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Integrirani sustav za upravljanje tarifama (ITMS) je važan za osiguranje
pravilnog određivanja stope trošarina i pravilnog odabira ekonomskih mjera. Ugovaratelj će imati obvezu nadogradnje postojećih ili razvijanja zamjenskih modula: modula TQS (Nadzor tarifnih kvota), modula EBTI (Informacije o europskim vezanim tarifama), modula SMS (Sustav upravljanja uzorcima), modula ISPP (Informacijski sustav za procedure obrade) i modula ECICS (Europski popis carinske robe - kemijskih supstanci). Navedeni moduli moraju imati mogućnost međusobnog povezivanja ili povezivanja s drugim aplikacijama, te moraju biti integrirani u postojeći informatički sustav.
Dokumenti

Razvoj ECMS sustava - Faza III

Status: Zatvoren od 18.07.2008.
Referenca: EuropeAid/125623/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Ugovaratelj će imati obvezu razvoja softverskih aplikacija kompatiblinih sa funkcionalnim specifikacijama ECMS sustava Faza III i AEO (hr. "Ovlašteni
ekonomski operatori") sustava. Sustav kontrole trošarina (ECMS) je važan za Carinsku i Poreznu upravu stoga što im omogućuje učinkovito nadziranje robe koje podliježu sustavu trošarina, posebice alkohol i alkoholna pića, industrijski duhan i energetski proizvodi.
Dokumenti

Poboljšanje VIES sustava + razvoj VES sustava

Status: Zatvoren od 25.07.2008.
Referenca: EuropeAid/125687/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Cilj projekta je uspostavljanje funkcionalnog VIES (Sustava razmjena
informacija o PDV-u) i VET (PDV u e-usluzi) sustava, s čime će se postići učinkovita komunikacija s sustavima zemalja članicama EU. Ovim projektom će se dizajnirati, izgraditi, testirati i raditi na poboljšanju VIES i razvoju VES sustava, završavajući procedure za podsustave za registraciju PDV-a i promet (uključujući i B2B usluge) u smislu testiranja i probnih operacija, te razvojnih procedura za prijenos i izmjenu informacija.
Dokumenti

Integracija informatičkog sustava za financijski management od državne riznice s informatičkim sustavom za financijski management od korisnika proračuna

Status: Zatvoren od 24.07.2008.
Referenca: EuropeAid/125799/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Ovim projektom bi se trebalo omogućiti vladi RH da izgradi učinkoviti
upravljački sustav dizajniran za rad prema europskim standardima, uz pomoć integracije informatičkog sustava za financijski management od državne riznice s informatičkim sustavom za financijski management od korisnika proračuna.
Dokumenti
Povratak na vrh