Preskoči na sadržaj
Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

PHARE 2006

Nabava opreme za pojačanje kapaciteta hrvatske državne i javne uprave za obavljanje usluga koje su usmjerene na krajnje korisnike

Status: Otkazan
Referenca: EuropeAid/125686/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Cilj projekta je pojačanje semantičke i procesne sudjelatnosti administrativnih
procedura. Ovim projektom će se nabaviti ograničena količina hardvera i "off-the shelf" sustav i korisnički softver potreban za ostvarenje tehnološke strane projekta u smislu međusobne povezivosti između tijela državne i javne administracije uključene u projekt, u određenim sektorskim područjima (sustav upravljanja dokumentima, nabava robe putem interneta).
Dokumenti

Restruktuiranje i razvoj hrvatskog željezničkog sustava unutar okvira zakonodavstva EU

Status: Otkazan
Referenca: EuropeAid/125823/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Cilj ovog projekta je nabava potrebnog hardvera i softvera u svrhu
uspostavljanja upravljačkog informacijskog sustava u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture i nasljedniku Hrvatskih željeznica (HŽ) uključujući također i instalaciju sustava, prilagodbu softvera i obuku osoblja.
Dokumenti

Nabava opreme za integraciju informatičkog sustava za financijski management državne riznice s informatičkim sustavom za financijski management korisnika proračuna

Status: Otkazan
Referenca: EuropeAid/125938/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Ovim projektom bi se trebala omogućiti nabava hardverskih komponenata
(serveri, uređaji za pohranu podataka, uređaji za čuvanje sigurnosne kopije podataka, te različite popratne uređaje) zajedno s potrebnim sistemskim softverom za tehničku podršku za integraciju informatičkog sustava za financijski management državne riznice s informatičkim sustavom za financijski management korisnika proračuna.
Dokumenti
Povratak na vrh