Preskoči na sadržaj
Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

PHARE 2006

Uspostavljanje sustava za nadzor i upravljanje kvalitetom zraka - nabava opreme

Status: Zatvoren od 03.11.2008.
Referenca: EuropeAid/125824/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Cilj ovog projekta nabava tehničke opreme za mjerna mjesta, laboratorijskih instrumenata / analizatora u MHS kemijskim laboratorijima i kalibracijskih
jedinica / instrumentata u MHS kalibracijskim laboratorijima.
Dokumenti

Usklađivanje i objava sudske prakse - tehnička pomoć

Status: Zatvoren od 21.07.2008.
Referenca: EuropeAid/125865/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Cilj ovog projekta je pojačanje administrativnih kapaciteta Centra za sudsku praksu i administrativnih jedinica odgovornih za sudsku praksu u relevantnim
sudovima. Ovim projektom se treba implementirati sustav pohrane dokumenata i zapisa u elektronskom obliku koji će biti u mogućnosti da upravlja aktivnim i pohranjenim dokumentima na nacionalnom nivou koji će se koristiti u 50 prethodno odabranih sudova.
Dokumenti

Razvoj sustava za gospodarenje opasnim otpadom - nabava opreme

Status: Zatvoren od 28.10.2008.
Referenca: EuropeAid/125866/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Cilj ovog projekta je pojačanje kapaciteta institucija koje imaju sposobnost da izvrše kemijsko i mikrobiološko testiranje, te testiranje na toksičnost. Ovim projektom se također nastoje i pojačati kapacitet državnih i regionalnih institucija sposobnih za prikupljanje podataka o količini otpada i za održavanje baze podataka od sustava za upravljanje otpadom.
Dokumenti

Razvoj sustava za gospodarenje opasnim otpadom - tehnička pomoć

Status: Zatvoren od 25.07.2008.
Referenca: EuropeAid/125867/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Cilj ovog projekta je poboljšanje stanje okoliša uz pomoć uspostave čvrstog i održivog načina upravljanja opasnim otpadom uz pomoć pojačanja sposobnosti vlade RH i lokalnih vlasti u primjeni i provođenju pravne stečevine EU vezane za upravljanje opasnim otpadom, kao i omogućavanje uspostavljanja sustava upravljanja opasnim otpadom i uspostavljanja mjera za sprečavanje nastajanja otpada i minimiziranje količine otpada.
Dokumenti
Povratak na vrh