Preskoči na sadržaj
Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

PHARE 2006

Nabava opreme za pojačanje kapaciteta hrvatske državne i javne uprave za obavljanje usluga koje su usmjerene na krajnje korisnike

Status: Otkazan
Referenca: EuropeAid/125686/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Cilj projekta je pojačanje semantičke i procesne sudjelatnosti administrativnih
procedura. Ovim projektom će se nabaviti ograničena količina hardvera i "off-the shelf" sustav i korisnički softver potreban za ostvarenje tehnološke strane projekta u smislu međusobne povezivosti između tijela državne i javne administracije uključene u projekt, u određenim sektorskim područjima (sustav upravljanja dokumentima, nabava robe putem interneta).
Dokumenti

Poboljšanje VIES sustava + razvoj VES sustava

Status: Zatvoren od 25.07.2008.
Referenca: EuropeAid/125687/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Cilj projekta je uspostavljanje funkcionalnog VIES (Sustava razmjena
informacija o PDV-u) i VET (PDV u e-usluzi) sustava, s čime će se postići učinkovita komunikacija s sustavima zemalja članicama EU. Ovim projektom će se dizajnirati, izgraditi, testirati i raditi na poboljšanju VIES i razvoju VES sustava, završavajući procedure za podsustave za registraciju PDV-a i promet (uključujući i B2B usluge) u smislu testiranja i probnih operacija, te razvojnih procedura za prijenos i izmjenu informacija.
Dokumenti

Integracija informatičkog sustava za financijski management od državne riznice s informatičkim sustavom za financijski management od korisnika proračuna

Status: Zatvoren od 24.07.2008.
Referenca: EuropeAid/125799/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Ovim projektom bi se trebalo omogućiti vladi RH da izgradi učinkoviti
upravljački sustav dizajniran za rad prema europskim standardima, uz pomoć integracije informatičkog sustava za financijski management od državne riznice s informatičkim sustavom za financijski management od korisnika proračuna.
Dokumenti

Restruktuiranje i razvoj hrvatskog željezničkog sustava unutar okvira zakonodavstva EU

Status: Otkazan
Referenca: EuropeAid/125823/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Cilj ovog projekta je nabava potrebnog hardvera i softvera u svrhu
uspostavljanja upravljačkog informacijskog sustava u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture i nasljedniku Hrvatskih željeznica (HŽ) uključujući također i instalaciju sustava, prilagodbu softvera i obuku osoblja.
Dokumenti
Povratak na vrh