Preskoči na sadržaj
Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

CARDS 2004

Potpora građanskim udrugama aktivnim u području zaštite okoliša i održivog razvoja

Status: Zatvoren od 13.02.2007.
Referenca: 2004-0102-0105
Tip natječaja: Bespovratna sredstva
Više informacija: Cilj ovog projekta je pružanje potpore građanskim udrugama aktivnim u području zaštite okoliša i održivog razvoja. Pitanja okoliša i održivi razvoj nalaze se visoko na listi prioriteta Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju koji predviđa da će "politike i druge mjere biti izrađene tako da dovedu do gospodarskog i društvenog razvoja Hrvatske".
Dokumenti

Shema dodjele bespovratne pomoći Programa prekogranične suradnje (CBC)

Status: Zatvoren od 09.02.2007.
Referenca: 2004-0303-0403
Tip natječaja: Bespovratna sredstva
Više informacija: Glavni cilj ovog projekta je promocija razvitka pograničnih područja u Hrvatskoj i potpora prostornoj i socio-ekonomskoj integraciji područja uzduž hrvatskih državnih granica. Posebni ciljevi projekta su:
1. omogućiti relevantnim nacionalnim i lokalnim institucijama i organizacijama da sudjeluju u prekograničnim, transnacionalnim i međuregionalnim programima,
2. pojačanje prekogranične, međuregionalne i transnacionalne suradnje.
Dokumenti

Lokalno partnerstvo za zapošljavanje - Faza 2

Status: Zatvoren od 02.01.2007.
Referenca: 2004-0203-0202
Tip natječaja: Bespovratna sredstva
Više informacija: Opći cilj projekta je smanjivanje nezaposlenosti jačanjem sposobnosti lokalnih sudionika u stvaranju i provedbi izobrazbe i aktivnih mjera tržišta rada u okviru pristupa lokalnog partnerstva korištenjem postupaka Europskog socijalnog fonda (ESF). Posebni cilj je nadopunjavanje operativnih ciljeva navedenih u Regionalnim operativnim programima četiriju hrvatskih županija, primjerenim mjerama razvoja ljudskih potencijala uzimajući u obzir metodologiju razvoja kroz projekt CARDS 2002 "Lokalno partnerstvo za zapošljavanje".

Dokumenti

Potpora neproftnim organizacijama koje se bave socijalnim pitanjima

Status: Zatvoren od 31.01.2007.
Referenca: 2004-0102-0102
Tip natječaja: Bespovratna sredstva
Više informacija: Glavni cilj ovog projekta je pružanje financijske potpore organizacijama civilnog društva koje nastoje pružiti socijalnu skrb gdje je potrebna, te održavanje i učvršćivanje procesa demokratizacije u skladu s Kriterijima iz Kopenhagena.
Dokumenti
Povratak na vrh