Preskoči na sadržaj
Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

CARDS 2004

Nabava opreme za hrvatsku Službu za azil

Status: Zatvoren od 05.06.2007.
Referenca: EuropeAid/124101/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Cilj ovog projekta je nabava odgovarajuće opreme za hrvatsku Službu za azil u svrhu njene pune spremnosti za potpunu implementaciju propisa vezanih za "EURODAC" i "Dublin II" koji bi stupili na snagu od dana stupanja Republike Hrvatske u EU. Tijek ovog projekta su nabava, instalacija i testiranje opreme, te obuka zaposlenika korisnika projekta, tj. osoba koji su korisnici sustava i administratori sustava.
Dokumenti

Nabava opreme za veterinarsku graničnu inspekciju

Status: Zatvoren od 30.10.2006.
Referenca: 2004-0303-0202
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Opći cilj je omogućiti kretanje roba na graničnim prijelazima i istovremeno zaštititi potrošače hrane životinjskog podrijetla. Posebni cilj je unapređenje rada granične veterinarske inspekcije u ispunjavanju zakonom propisanih dužnosti.

Natječaj je otkazan zbog nedostatka ponuda.
Dokumenti

Borba protiv nedopuštene trgovine oružjem, municijom i eksplozivnim sredstvima - nabava opreme

Status: Zatvoren od 21.09.2007.
Referenca: EuropeAid/124250/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Opći cilj je pridonijeti učinkovitijem i djelotvornijem sprečavanju i iskorjenjivanju organiziranog kriminala i terorizma. Posebni cilj je unaprijediti sposobnost Ministarstva unutrašnjih poslova i drugih institucija u sprečavanju, borbi i iskorjenjivanju nezakonite proizvodnje i trgovine oružjem, municijom i eksplozivnim sredstvima i jačati institucionalnu sposobnost Centra za sudsku medicinu/forenzičke znanosti, osobito u području balističkih analiza.

Dokumenti

Unapređivanje upravljanja sudovima i sudskim predmetima na Visokom prekršajnom sudu i odabranim prekršajnim sudovima - nabava opreme

Status: Zatvoren od 18.06.2007.
Referenca: EuropeAid/124278/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Opći cilj projekta je unaprijediti djelovanje i funkcioniranje hrvatskog pravosudnog sustava i pridonijeti uvođenju vladavine prava. Svrha projekta je potpora i poboljšavanje djelovanja i funkcioniranja Visokog prekršajnog suda i odabranih prekršajnih sudova.
Dokumenti
Povratak na vrh