Preskoči na sadržaj
Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

CARDS 2003

Nabava opreme za Centar za ilegalne migrante "Ježevo"

Status: Zatvoren od 15.05.2006.
Referenca: EuropeAid/121754/C/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Cilj projekta je nabava opreme za Ministarstvo unutarnjih poslova, odnosno za Centar za ilegalne migrante "Ježevo". Navedena oprema će poslužiti za očuvanje sigurnosti, te zadovoljavanje socijalnih i medicinskih potreba pritvorenika.
Dokumenti

Procjena izvora sunčeve energije i energije vjetra u hrvatskoj pilot regiji - nabava opreme

Status: Zatvoren od 20.04.2006.
Referenca: EuropeAid/122545/C/S/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Opći cilj projekta jest razvoj temelja za gospodarski i ekološki održivo tržište projekata i usluga sunčeve energije i energije vjetra, osmišljavanje strategije za obnovljive izvore energije, osmišljavanje zakonodavnog okvira za obnovljive izvore energije te poboljšanje stanja zaštite okoliša u cjelini.
Dokumenti

Nabava opreme za sudove u Hrvatskoj

Status: Zatvoren od 03.04.2006.
Referenca: EuropeAid/122272/C/S/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Cilj ovog projekta je potpora Ministarstvu pravosuđa putem nabave opreme odabranim sudovima koja bi služila za stvaranje integriranog sustava za rješavanje slučajeva i poboljšanje komunikacije između sudova i Ministarstva pravosuđa.
Dokumenti

Nabava opreme za Nacionalni informacijski sustav za upravljanje državnim granicama - Faza II (rješenje za raspodjelu koje uključuje hardver, softver, instalaciju, testiranje i trening)

Status: Zatvoren od 10.05.2006.
Referenca: EuropeAid/122473/C/S/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Cilj ovog projekta je nabava informatičke opreme, opreme za ispitivanje, te ostale opreme potrebne za provedbu daljnje faze Nacionalnog upravljačkog informacijskog sustava za nadzor državnih granica.
Dokumenti
Povratak na vrh