Preskoči na sadržaj
Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

CARDS 2003

Upravljački informacijski sustav za visoko obrazovanje - nabava opreme

Status: Zatvoren od 07.03.2006.
Referenca: EuropeAid/122254/C/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Ovim projektom će se nabaviti informatička oprema u svrhu poboljšanja učinkovitosti upravljanja resursima Sveučilišta u Splitu što bi trebalo biti primjer dobre prakse u razvoju upravljačkog informacijskog sustava koji će obuhvatiti mrežu institucija koje pružaju usluge u području srednjeg obrazovanja u Hrvatskoj.
Dokumenti

Nabava opreme za izgradnju socijalne infrastrukture Vukovarsko-srijemske županije

Status: Zatvoren od 25.04.2006.
Referenca: EuropeAid/122103/C/S/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Cilj ovog ugovora je nabava i instalacija opreme koje će biti korištena u šest obrazovnih institucija u Vukovarsko-srijemskoj županiji koja će se koristiti u svrhu razvoja ili modernizacije nastavnog plana u odabranim profilima zanimanja.
Dokumenti

Investicija u nacionalne mjerne laboratorije (električni naboj, hrapavost, gustoća)

Status: Zatvoren od 05.05.2006.
Referenca: EuropeAid/120506/C/S/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Opći cilj jest jačanje i olakšavanje trgovine industrijskim proizvodima kako bi se povećala prisutnost Hrvatske na europskom i svjetskom tržištu. Projekt bi trebao nastaviti proces usklađivanja hrvatskog tehničkog zakonodavstva, standardizacije, akreditacije, procjene sukladnosti i sustava mjeriteljstva sustavima Europske unije.
Dokumenti

Kriminalistički obavještajni sustav - Faza II - Nabava informatičke opreme

Status: Zatvoren od 12.04.2006.
Referenca: EuropeAid/122475/C/S/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Opći cilj projekta je jačanje kapaciteta Ministarstva unutarnjih poslova i Ravnateljstva policije za održavanje javnog reda i borbu protiv organiziranog kriminala i terorizma u Republici Hrvatskoj. Faza 2 kriminalističkog obavještajnog sustava trebala bi pomoći u uspostavljanju «proaktivnog» mehanizma kriminalističkog obavještajnog sustava fokusiranog na borbu protiv transnacionalnog organiziranog kriminala, ilegalnih migracija, terorizma, itd.
Dokumenti
Povratak na vrh