Preskoči na sadržaj
Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

CARDS 2003

Izgradnja kapactiteta za mjesna Vijeća manjina

Status: Zatvoren od 18.01.2006.
Referenca: EuropeAid/121774/C/SV/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Cilj ovog projekta je istraživanje pravnih mogućnosti Vijeća manjina za uspostavljanje zajedničkih koordinacijskih tijela na različitim nivoima i uspostavljanje dobre zajedničke suradnje njihovih političkih predstavnika, a također i s nacionalnim i lokalnim vlastima.
Dokumenti

Kriminalistički obavještajni sustav - Faza II - Nabava informatičke opreme

Status: Zatvoren od 12.04.2006.
Referenca: EuropeAid/122475/C/S/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Opći cilj projekta je jačanje kapaciteta Ministarstva unutarnjih poslova i Ravnateljstva policije za održavanje javnog reda i borbu protiv organiziranog kriminala i terorizma u Republici Hrvatskoj. Faza 2 kriminalističkog obavještajnog sustava trebala bi pomoći u uspostavljanju «proaktivnog» mehanizma kriminalističkog obavještajnog sustava fokusiranog na borbu protiv transnacionalnog organiziranog kriminala, ilegalnih migracija, terorizma, itd.
Dokumenti

Nabava opreme za Centar za ilegalne migrante "Ježevo"

Status: Zatvoren od 15.05.2006.
Referenca: EuropeAid/121754/C/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Cilj projekta je nabava opreme za Ministarstvo unutarnjih poslova, odnosno za Centar za ilegalne migrante "Ježevo". Navedena oprema će poslužiti za očuvanje sigurnosti, te zadovoljavanje socijalnih i medicinskih potreba pritvorenika.
Dokumenti

Procjena izvora sunčeve energije i energije vjetra u hrvatskoj pilot regiji - nabava opreme

Status: Zatvoren od 20.04.2006.
Referenca: EuropeAid/122545/C/S/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Opći cilj projekta jest razvoj temelja za gospodarski i ekološki održivo tržište projekata i usluga sunčeve energije i energije vjetra, osmišljavanje strategije za obnovljive izvore energije, osmišljavanje zakonodavnog okvira za obnovljive izvore energije te poboljšanje stanja zaštite okoliša u cjelini.
Dokumenti
Povratak na vrh