Preskoči na sadržaj
Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

CARDS 2002/OBNOVA

Lokalno partnerstvo za zapošljavanje

Status: Zatvoren od 24.03.2004.
Referenca: EuropeAid/117375/D/SV/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Ovim projektom će se pružiti potpora Hrvatskom zavodu za zapošljavanje u formiranju lokalnog parnerstva između relevantnih dionika koji imaju prijedloge za rješavanje problema lokalne nezaposlenosti. Ponudom i potražnjom radne snage će se bolje upravljati uz pomoć pojačanje kapaciteta lokalnih čimbenika za planiranje i izvršenje obuke nezaposlenih ljudi, te također poduzimanje ostalih aktivnih mjera za povećanje mogućnosti za njihovo zapošljavanje.
Dokumenti

Veća mobilnost u visokom školstvu: politika i zakoni o priznavanju diploma

Status: Zatvoren od 05.05.2003.
Referenca: EuropeAid/115152/D/SV/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Cilj ovog projekta je potpora usklađivanju hrvatskog visokoškolskog obrazovnog sustava sa standardima i praksom država članica EU, čime se otvara put priznavanju diploma i olakšava proces hrvatskog približavanja europskim integracijama.
Dokumenti

Izgradnja kapaciteta na području zaštite potrošača

Status: Zatvoren od 06.05.2005.
Referenca: EuropeAid/116967/D/SV/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Cilj ovog projekta je postići visoku razinu zaštite potrošača u Hrvatskoj uz zaštitu zdravlja, sigurnosti i gospodarskih interesa potrošača, daljnje usklađivanje Zakona o zaštiti potrošača s Pravnom stečevinom Zajednice, jačanje institucija i udruga koje promiču zaštitu potrošača, razinu stručnog znanja djelatnika vladinih i nevladinih organizacija itd.
Dokumenti

Strukovno obrazovanje i osposobljavanje: modernizacija i institucionalna izgradnja

Status: Zatvoren od 08.09.2004.
Referenca: EuropeAid/117374/D/SV/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Ovim projektom će se pružiti potpora Hrvatskoj Vladi u modernizaciji sustava strukovnog obrazovanja i osposobljavanja, u smislu pojačanja kapaciteta Instituta za obrazovanje za obavljanje pouzdane analize politika i promjene plana razvoja strukovnog obrazovanja i osposobljavanja u postojećem obrazovnom sustavu. Tako bi došlo i do početka novih reformi procesa obrazovanja i osposobljavanja, te samog obrazovnog sustava u decentraliziranom okruženju, te bi se ubrzao proces uvođenja naprednijeg holističkog pristupa nastavi i reforme procesa obuke nastavnika započete unutar projekta CARDS 2001 VET. Institut za obrazovanje bi time postao moderna pedagoška institucija u skladu s EU standardima.
Dokumenti
Povratak na vrh