Preskoči na sadržaj
Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

IPA komponenta III c

Informacije o dodijeljenim bespovratnim sredstvima u 2011. godini u okviru komponente IIIC IPA programa

Status: Otvoren
Referenca: Grants - IPA IIIC
Tip natječaja: Bespovratna sredstva
Više informacija: Informacije o dodijeljenim bespovratnim sredstvima u 2011. godini u okviru komponente IIIC IPA programa .
Dokumenti

Godišnji plan dodjele bespovratnih sredstava unutar komponente IIIC IPA programa

Status: Otvoren
Referenca: Grants - IPA IIIC
Tip natječaja: Bespovratna sredstva
Više informacija: Informacije o Godišnjem planu dodjele bespovratnih sredstava unutar programa IPA IIIC za 2012. godinu se nalaze u privitku.
Dokumenti

Shema dodjele bespovratnih sredstava za poslovnu infrastrukturu, 3. Poziv

Status: Zatvoren od 13.06.2013.
Referenca: EuropeAid/134244/D/ACT/HR
Tip natječaja: Bespovratna sredstva
Više informacija: Središnja agencija za financiranje i ugovaranje raspisuje natječaj za podnošenje projektnih prijedloga za ulaganje u infrastrukturu (razvoj postojećih poslovnih zona, te novih i postojećih poslovnih inkubatora i ostalih poslovnih subjekata koji udružuju i pružaju potporu malim i srednjim poduzetnicima ili koji ulažu u razvoj i unapređenje javne turističke infrastrukture vezane za zdravstveni, kulturni i aktivni turizam) kao i investicije u prateće usluge u hrvatskim županijama označenima kao "regije koje zaostaju u razvoju" unutar Operativnog programa za regionalnu konkurentnost (Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Brodsko-posavska, Sisačko-moslavačka, Šibensko-kninska, Osječko-baranjska, Ličko-senjska, Požeško-slavonska, Karlovačka i Zadarska) uz financijsku pomoć iz Instrumenta pretpristupne pomoći (IPA).
Dokumenti
Povratak na vrh