Preskoči na sadržaj
Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

IPA komponenta III c

Poboljšanje informiranosti hrvatske poslovne zajednice – Bizimpact II

Status: Zatvoren od 04.05.2012.
Referenca: EuropeAid/131132/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Opći cilj projekta je poboljšanje poslovnog okruženja te povećanje razine konkurentnosti u Hrvatskoj. Svrha projekta je daljnji razvoj kapaciteta stvaratelja politika i poslovnih organizacija za bolje identificiranje, analizu i komunikaciju budućih utjecaja na ključna regulatorna područja za poslovanje u Hrvatskoj, poboljšanje svijesti poslovne zajednice u ovim ključnim područjima te utjecaja na razvoj jače kulture poduzetništva, a posebno na regionalni razvoj. Aktivnosti projekta obuhvaćaju ažuriranje i dopune metodologije Procjene učinka (Impact Assesment), razvoj priručnika s gospodarskom procjenom utjecaja sukladno metodologiji Regulatorne procjene učinka (Regulatory Impact Assessment) i modela struktura; trening i razvoj određenih gospodarskih Procjena učinka; pregled i razvoj mehanizma konzultacija; pregled najboljih međunarodnih praksi o učinkovitim konzultacijskim alatima za gospodarsku Procjenu učinka; podizanje svijesti, provedba hrvatskih poslovnih test panela, razvoj novih mini-vodiča o relevantnom zakonodavstvu za male i srednje poduzetnike.

Dokumenti

Pružanje savjetodavnih usluga malim i srednjim poduzećima, faza II

Status: Zatvoren od 15.10.2012.
Referenca: EuropeAid/130991/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Opći cilj projekta je povećanje konkurentnosti hrvatskih malih i srednjih poduzetnika. Svrha projekta je poboljšanje kvalitete i raspoloživosti usluga pružanja potpore u poslovanju malim i srednjim poduzetnicima putem promoviranja izravnih konzultantskih i savjetodavnih usluga s posebnom usmjerenošću na slabije razvijene regije RH kao i promoviranje sustava E4E obrazovanja za poduzetništvo. Savjetodavne usluge će se pružati u područjima poput osiguranja kvalitete, marketinga i razvoja proizvoda. No, opseg savjetodavnih usluga moći će se proširivati tijekom provedbe ugovora na temelju procjene potreba malih i srednjih poduzeća.
Dokumenti

Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja, faza II

Status: Zatvoren od 01.09.2011.
Referenca: EuropeAid/130993/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Ovaj projekt pridonijeti će većem iskorištenju "e-poslovnih" i "e-komercijalnih" mogućnosti od strane malih i srednjih poduzetnika u ciljanim područjima kroz dostavu kvalitetnih informacija, treninga i savjeta srednjem i malom poduzetništvu putem centara za potporu u poslovanju.
Dokumenti

Inkubacijski centar za bioznanosti i komercijalizaciju tehnologija (BioCentar) – NADZOR IZVOĐENJA GRAĐEVINSKIH RADOVA

Status: Zatvoren
Referenca: EuropeAid/130776/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Svrha projekta je osigurati nadzor izgradnje Inkubacijskog centra za bioznanosti i komercijalizaciju tehnologija – BioCentar te ugradnje laboratorijske opreme, u skladu sa FIDIC uvjetima izvođenja građevinskih radova (FIDIC Conditions of Contract for Construction for Building and Engineering Works designed by the Employer) – “Crvena knjiga”, prvo izdanje 1999.
Dokumenti
Povratak na vrh