Preskoči na sadržaj
Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

IPA komponenta III c

Tehnička pomoć za Inkubacijski centar za bioznanosti i komercijalizaciju tehnologija – BioCentar

Status: Zatvoren od 27.02.2012.
Referenca: EuropeAid/131490/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Svrha projekta je definiranje portfelja i usluga Inkubacijskog centra za bioznanosti i komercijalizaciju tehnologija, te jačanje kapaciteta osoblja zaduženog za provedbu budućih aktivnosti BioCentra. Zadaća BioCentra će biti pružanje potpore start-up poduzećima u području bioznanosti, te osiguravanje relevantne znanstvene i poslovne infrastrukture i ekspertize važne za poslovnu inkubaciju i razvoj.
Dokumenti

Godišnji plan dodjele bespovratnih sredstava unutar programa IPA IIIC

Status: Zatvoren od 19.04.2011.
Referenca: Grants - IPA IIIC
Tip natječaja: Bespovratna sredstva
Više informacija: Informacije o Godišnjem planu dodjele bespovratnih sredstava unutar programa IPA IIIC za 2011. godinu se nalaze u privitku.
Dokumenti

Poboljšanje informiranosti hrvatske poslovne zajednice – Bizimpact II

Status: Zatvoren od 04.05.2012.
Referenca: EuropeAid/131132/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Opći cilj projekta je poboljšanje poslovnog okruženja te povećanje razine konkurentnosti u Hrvatskoj. Svrha projekta je daljnji razvoj kapaciteta stvaratelja politika i poslovnih organizacija za bolje identificiranje, analizu i komunikaciju budućih utjecaja na ključna regulatorna područja za poslovanje u Hrvatskoj, poboljšanje svijesti poslovne zajednice u ovim ključnim područjima te utjecaja na razvoj jače kulture poduzetništva, a posebno na regionalni razvoj. Aktivnosti projekta obuhvaćaju ažuriranje i dopune metodologije Procjene učinka (Impact Assesment), razvoj priručnika s gospodarskom procjenom utjecaja sukladno metodologiji Regulatorne procjene učinka (Regulatory Impact Assessment) i modela struktura; trening i razvoj određenih gospodarskih Procjena učinka; pregled i razvoj mehanizma konzultacija; pregled najboljih međunarodnih praksi o učinkovitim konzultacijskim alatima za gospodarsku Procjenu učinka; podizanje svijesti, provedba hrvatskih poslovnih test panela, razvoj novih mini-vodiča o relevantnom zakonodavstvu za male i srednje poduzetnike.

Dokumenti

Pružanje savjetodavnih usluga malim i srednjim poduzećima, faza II

Status: Zatvoren od 15.10.2012.
Referenca: EuropeAid/130991/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Opći cilj projekta je povećanje konkurentnosti hrvatskih malih i srednjih poduzetnika. Svrha projekta je poboljšanje kvalitete i raspoloživosti usluga pružanja potpore u poslovanju malim i srednjim poduzetnicima putem promoviranja izravnih konzultantskih i savjetodavnih usluga s posebnom usmjerenošću na slabije razvijene regije RH kao i promoviranje sustava E4E obrazovanja za poduzetništvo. Savjetodavne usluge će se pružati u područjima poput osiguranja kvalitete, marketinga i razvoja proizvoda. No, opseg savjetodavnih usluga moći će se proširivati tijekom provedbe ugovora na temelju procjene potreba malih i srednjih poduzeća.
Dokumenti
Povratak na vrh