Preskoči na sadržaj
Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

IPA komponenta III c

Poboljšanje administrativne učinkovitosti na nacionalnoj razini

Status: Zatvoren od 21.05.2010.
Referenca: EuropeAid/128025/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Cilj ovog ugovora je izgradnja kapaciteta Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, te uspostavljanje veze i dijaloga s ostalim institucijama uključenim u prikupljanje i analizu podataka i izradu izvješća o provedenoj analizi trenda u sektoru malog i srednjeg poduzetništva. Na taj način će se odrediti metodologija mjerenja učinka poticajnih mjera na male i srednje poduzetnike.
Dokumenti

Program za poboljšanje konkurentnosti elektronskog poslovanja (e-bussiness)

Status: Zatvoren od 23.06.2009.
Referenca: EuropeAid/127939/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Ovaj projekt pridonijeti će većem iskorištenju "e-poslovnih" i "e-komercijalnih" mogućnosti od strane malih i srednjih poduzetnika u ciljanim područjima kroz dostavu kvalitetnih informacija, treninga i savjeta srednjem i malom poduzetništvu putem centara za potporu u poslovanju.
Dokumenti

Izrada sektorskih studija, dokumentacije za programiranje i niza pripremljenih projekata

Status: Otkazan
Referenca: EuropeAid/127825/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Svrha ovog projekta je jačanje kapaciteta operativne strukture Operativnog programa za regionalnu konkurentnost pružanjem potpore u izradi dokumentacije za programiranje i niza pripremljenih projekata za slijedeće razdoblje programiranja, te jačanje kapaciteta svih relevantnih dionika za pripremu visokokvalitenih projekata ili shema i apsorbiranje sredstava iz IPA fondova.
Dokumenti

Potpora učinikovitoj provedbi sheme dodjele bespovratnih sredstava za poslovnu infrastrukturu u okviru operativnog programa regionalne konkurentnosti u RH

Status: Zatvoren od 30.04.2009.
Referenca: EuropeAid/127737/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Glavni cilj ovog ugovora o tehničkoj pomoći je pružanje potpore učinkovitoj provedbi sheme dodjele bespovratnih sredstava u svrhu poticanja razvoja nerazvijenih regija. Konzultanti imaju obvezu pružiti potporu potencijalnim kandidatima u pripremi projekta, kao i korisnicima bespovratnih sredstava u provedbi projekta s naglaskom na sekundarnu nabavu.
Dokumenti
Povratak na vrh