Preskoči na sadržaj
Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

IPA komponenta III c

Shema dodjele bespovratnih sredstava za poslovnu infrastrukturu

Status: Zatvoren od 29.10.2010.
Referenca: EuropeAid/130393/M/ACT/HR
Tip natječaja: Bespovratna sredstva
Više informacija: Središnja agencija za financiranje i ugovaranje raspisuje natječaj za podnošenje projektnih prijedloga za ulaganje u infrastrukturu (razvoj postojećih poslovnih zona, te novih i postojećih poslovnih inkubatora i ostalih poslovnih subjekata koji udružuju i pružaju potporu malim i srednjim poduzetnicima ili koji ulažu u razvoj i unapređenje javne turističke infrastrukture vezane za zdravstveni, kulturni i aktivni turizam) kao i investicije u prateće usluge u hrvatskim županijama označenima kao "regije koje zaostaju u razvoju" unutar Operativnog programa za regionalnu konkurentnost (Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Brodsko-posavska, Sisačko-moslavačka, Šibensko-kninska, Osječko-baranjska, Ličko-senjska, Požeško-slavonska, Karlovačka i Zadarska) uz financijsku pomoć iz Instrumenta pretpristupne pomoći (IPA).
Dokumenti

Godišnji plan dodjele bespovratnih sredstava unutar programa IPA IIIC

Status: Zatvoren od 01.04.2010.
Referenca: Grants - IPA IIIC
Tip natječaja: Bespovratna sredstva
Više informacija: Informacije o Godišnjem planu dodjele bespovratnih sredstava unutar programa IPA IIIC za 2010. godinu se nalaze u privitku.
Dokumenti

Promoviranje i pružanje savjetodavnih usluga malim i srednjim poduzetnicima

Status: Zatvoren od 29.01.2010.
Referenca: EuropeAid/129066/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Opći cilj projekta je povećanje konkurentnosti hrvatskih malih i srednjih poduzetnika. Svrha projekta je poboljšanje kvalitete i raspoloživosti usluga pružanja potpore u poslovanju malim i srednjim poduzetnicima putem promoviranja izravnih konzultantskih i savjetodavnih usluga s posebnom usmjerenošću na regije RH koje zaostaju u razvoju. Savjetodavne usluge će se pružati u područjima poput osiguranja kvalitete, marketinga i razvoja proizvoda. No, opseg savjetodavnih usluga moći će se proširivati tijekom provedbe ugovora na temelju procjene potreba malih i srednjih poduzeća.
Dokumenti

Izgradnja kapaciteta stručnjaka za područje obavljanja poslovnih usluga i ustanova zaduženih za pružanje potpore u poslovanju

Status: Zatvoren od 06.11.2009.
Referenca: EuropeAid/128603/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Cilj ovog projekta je jačanje kapaciteta stručnjaka za područje obavljanja poslovnih usluga, te ustanova zaduženih za pružanje potpore u poslovanju putem poboljšanja kvalitete njihovog rada i raspoloživosti usluga pružanja potpore u poslovanju malim i srednjim poduzetnicima. Aktivnosti u svezi ovog projekta će obuhvatiti razvoj stručnih sposobnosti pružatelja usluga u svrhu pružanja potpore malim i srednjim poduzetnicima, te poticanja istih na korištenje navedenih usluga i pripremanja ustanova za pružanje potpore u poslovanju za nadolazeće Strukturne Fondove.
Dokumenti
Povratak na vrh