Preskoči na sadržaj
Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

IPA komponenta III c

Priprema budućih programskih dokumenata i pripadajućih projektnih prijedloga

Status: Zatvoren
Referenca: EuropeAid/131491/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Cilj projekta je pomoć pri povećanju apsorpcijskog kapaciteta operativne strukture za Operativni programa za regionalnu konkurentnost (OPRK) pomažući Upravi za OPRK (budućem upravljačkom tijelu za OPRK za vrijeme strukturalnih fondova) u pripremi operativnog programa za period programiranja od 2014. do 2020. godine i u pripremi brojnih strateški odabranih infrastrukturnih projekata i nacionalnih projekata identificiranih u sklopu projektnih prijedloga za OPRK strukturalne fondove. Projekt također uključuje i aktivnosti podizanja svijesti o Europskom fondu za regionalni razvoj i mogućnostima financiranja kroz OPRK.
Dokumenti

Tehnička pomoć za Inkubacijski centar za bioznanosti i komercijalizaciju tehnologija – BioCentar

Status: Zatvoren od 27.02.2012.
Referenca: EuropeAid/131490/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Svrha projekta je definiranje portfelja i usluga Inkubacijskog centra za bioznanosti i komercijalizaciju tehnologija, te jačanje kapaciteta osoblja zaduženog za provedbu budućih aktivnosti BioCentra. Zadaća BioCentra će biti pružanje potpore start-up poduzećima u području bioznanosti, te osiguravanje relevantne znanstvene i poslovne infrastrukture i ekspertize važne za poslovnu inkubaciju i razvoj.
Dokumenti

Godišnji plan dodjele bespovratnih sredstava unutar programa IPA IIIC

Status: Zatvoren od 19.04.2011.
Referenca: Grants - IPA IIIC
Tip natječaja: Bespovratna sredstva
Više informacija: Informacije o Godišnjem planu dodjele bespovratnih sredstava unutar programa IPA IIIC za 2011. godinu se nalaze u privitku.
Dokumenti

Poboljšanje informiranosti hrvatske poslovne zajednice – Bizimpact II

Status: Zatvoren od 04.05.2012.
Referenca: EuropeAid/131132/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Opći cilj projekta je poboljšanje poslovnog okruženja te povećanje razine konkurentnosti u Hrvatskoj. Svrha projekta je daljnji razvoj kapaciteta stvaratelja politika i poslovnih organizacija za bolje identificiranje, analizu i komunikaciju budućih utjecaja na ključna regulatorna područja za poslovanje u Hrvatskoj, poboljšanje svijesti poslovne zajednice u ovim ključnim područjima te utjecaja na razvoj jače kulture poduzetništva, a posebno na regionalni razvoj. Aktivnosti projekta obuhvaćaju ažuriranje i dopune metodologije Procjene učinka (Impact Assesment), razvoj priručnika s gospodarskom procjenom utjecaja sukladno metodologiji Regulatorne procjene učinka (Regulatory Impact Assessment) i modela struktura; trening i razvoj određenih gospodarskih Procjena učinka; pregled i razvoj mehanizma konzultacija; pregled najboljih međunarodnih praksi o učinkovitim konzultacijskim alatima za gospodarsku Procjenu učinka; podizanje svijesti, provedba hrvatskih poslovnih test panela, razvoj novih mini-vodiča o relevantnom zakonodavstvu za male i srednje poduzetnike.

Dokumenti
Povratak na vrh