Preskoči na sadržaj
Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

IPA komponenta III c

Godišnji plan dodjele bespovratnih sredstava unutar komponente IIIC IPA programa

Status: Otvoren
Referenca: Grants - IPA IIIC
Tip natječaja: Bespovratna sredstva
Više informacija: Informacije o Godišnjem planu dodjele bespovratnih sredstava unutar programa IPA IIIC za 2012. godinu se nalaze u privitku.
Dokumenti

Informacije o dodijeljenim bespovratnim sredstvima u 2011. godini u okviru komponente IIIC IPA programa

Status: Otvoren
Referenca: Grants - IPA IIIC
Tip natječaja: Bespovratna sredstva
Više informacija: Informacije o dodijeljenim bespovratnim sredstvima u 2011. godini u okviru komponente IIIC IPA programa .
Dokumenti

Isporuka i ugradnja ICT opreme u BROP na temelju analize potreba i tehničkih specifikacija za nabavu ICT opreme

Status: Najava
Referenca: EuropeAid/132322/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Svrha ovog ugovora je nabava osnovne informatičke opreme (osobna računala, pisači) kako bi se osigurao BROP / MA sa sredstvima potrebnim za ispunjavanje svakodnevnih dužnosti postojećeg osoblja, te osoblja koje će biti zaposleno. Kroz ugovor će se također nabaviti osnovna prezentacijska oprema te će se osigurati serveri za potrebe pohrane i poboljšanje sigurnosti podataka.
Dokumenti

Potpora jačanje konkurentnosti hrvatskog malog i srednjeg poduzetništva

Status: Zatvoren od 20.03.2012.
Referenca: EuropeAid/132357/M/ACT/HR
Tip natječaja: Bespovratna sredstva
Više informacija: Kako bi se osiguralo da je njezina poduzeća ostanu konkurentna na Europskom i globalnom tržištu, hrvatske tvrtke moraju ulagati u nove procese i tehnologije, uključujući zelene i energetski učinkovite tehnologije, u ICT razvoj i postavljanje te u razvoju novih proizvoda, uključujući testiranje i certificiranja kako bi se osigurala njihova usklađenost s međunarodnim standardima kvalitete. Ova operacija će ojačati konkurentnost hrvatskih malih i srednjih poduzeća uvođenjem međunarodnih eko standarda i energetski učinkovitih tehnologija u proizvodne procese kao i primjenom najboljih praksi i najuspješnijih poslovnih modela u cilju lakšeg razvoja novih i konkurentnijih proizvoda.
Dokumenti
Povratak na vrh