Preskoči na sadržaj
Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

IPA komponenta I

Jačanje lokalnih partnerstava za otvorenu vlast i borbu protiv korupcije u odgovornom upravljanju prirodnim resursima

Status: Zatvoren od 27.06.2014.
Referenca: EuropeAid/135874/ID/ACT/HR
Tip natječaja: Bespovratna sredstva
Više informacija: Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU raspisuje poziv za dostavu projektnih prijedloga za aktivnosti koje će dodatno osnažiti kapacitete i uključenost organizacija za civilno društvo u aktivnoj suradnji s javnim institucijama u području odgovornog upravljanja javnim dobrima i prirodnim resursima. Natječaj će se financirati iz programa pretpristupne pomoći IPA 2012 - Nacionalni program za Hrvatsku u okviru programa IPA - komponenta: “Pomoć u tranziciji i izgradnja institucija” za 2012. godinu.
Dokumenti

Jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva za osiguravanje djelotvorne provedbe standarda EU u ostvarenju ljudskih prava

Status: Zatvoren od 27.06.2014.
Referenca: EuropeAid/135875/ID/ACT/HR
Tip natječaja: Bespovratna sredstva
Više informacija: Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU raspisuje poziv za dostavu projektnih prijedloga za projekte koji osiguravaju djelotvornu provedbu standarda EU u ostvarenju ljudskih prava u Republici Hrvatskoj kroz afirmiranje organizacija civilnog društva kao ravnopravnih partnera u osiguranju dosljednog ostvarivanja ljudskih prava i izgradnju mreže organizacija civilnog društva, kao i među-sektorske suradnje radi pomoći ranjivim skupinama u pristupu ljudskim pravima u Hrvatskoj. Natječaj će se financirati iz programa pretpristupne pomoći IPA 2012 - Nacionalni program za Hrvatsku u okviru programa IPA - komponenta: “Pomoć u tranziciji i izgradnja institucija” za 2012. godinu.
Dokumenti
Povratak na vrh