Preskoči na sadržaj
Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

IPA komponenta I

Obnova objekata PNUSKOK (Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta) u Osijeku i Rijeci

Status: Zatvoren
Referenca: Europeaid/134626/M/WKS/HR
Tip natječaja: Radovi
Više informacija: Obnova objekata Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (PNUSKOK) na dvije lokacije – Rijeka i Osijek prema FIDIC uvjetima građenja (crvena knjiga, izdanje 1999).
Neobavezni posjet gradilištu predviđen je za 19. kolovoza 2013. godine za lokaciju Osijek, dok je isto za lokaciju Rijeka predviđeno za 21. kolovoza 2013. godine. Više informacija u točki 13 objave natječaja (Contract Notice).
Dokumenti

Izgradnja centra za obuku vodiča i dresuru službenih pasa u Zagrebu

Status: Zatvoren
Referenca: Europeaid/134683/M/WKS/HR
Tip natječaja: Radovi
Više informacija: Izvođenje građevinskih radova, prema FIDIC uvjetima građenja (crvena knjiga, izdanje 1999) za centar za obuku vodiča i dresuru službenih pasa u Zagrebu
Dokumenti

Izgradnja smještaja za maloljetnike i druge ranjive skupine ilegalnih migranata u Prihvatnom centru za strance Ježevo

Status: Zatvoren od 15.10.2013.
Referenca: EuropeAid/134761/M/WKS/HR
Tip natječaja: Radovi
Više informacija: Radovi obuhvaćaju izgradnju novog smještajnog centra za maloljetnike i druge ranjive skupine ilegalnih migranata. Ukupna bruto površina objekta je 1.398,47 m2 uz rekonstrukciju postojeće kuhinje i praonice zajedničke površine 328,90 m2 u sklopu postojećeg objekta u Ježevu.
Radovi će se izvoditi sukladno FIDIC uvjetima građenja (crvena knjiga, izdanje 1999). Udaljenost lokacije od Zagreba je cca 40 km.

Dokumenti
Povratak na vrh