Preskoči na sadržaj
Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

IPA komponenta I

Unapređenje četiri odabrane dugoročne veterinarske i fitosanitarne granične inspekcijske postaje - Izgradnja graničnh inspekcijskih postaja u Metkoviću, Karasovićima i Luci Ploče- ponovna objava

Status: Zatvoren od 21.05.2012.
Referenca: EuropeAid/132593/M/WKS/HR
Tip natječaja: Radovi
Više informacija: Predmetni Ugovor o izvođenju radova obuhvatiti će izvršenje svih radova potrebnih za izgradnju triju objekata graničnih inspekcijskih postaja predviđenih za obavljanje fitosanitarne i veterinarske inspekcije. Navedeni objekti dijelovi su kompleksa graničnih prijelaza na tri različite lokacije: cestovni granični prijelazi u Metkoviću i Karasovićima, te granični prijelaz u Luci Ploče.Ukupna površina svih objekata iznosi cca 3.220,00 m2 uz maksimalnu udaljenost između gradilišta od 131 km.
Dokumenti

Izgradnja veletržnice ribe i ribljih proizvoda u Tribunju

Status: Zatvoren od 11.04.2011.
Referenca: EuropeAid/131009/M/WKS/HR
Tip natječaja: Radovi
Više informacija: Ovaj ugovor uključuje izvođenje svih radova potrebnih za završetak izgradnje objekta veletržnice u Tribunju kao mjesta za prvu prodaju ribe i ribljih proizvoda.
Radovi će se provoditi u skladu s FIDIC uvjetima ugovora za graditeljstvo (New Red Book), odgovarajućim posebnim uvjetima te važećoj legislativi iz područja izgradnje. Svi radovi bi trebali biti izvršeni u skladu sa izdanom građevnom dozvolom ( Rješenjem o uvjetima građenja) i odgovarajućom projektnom dokumentacijom. Ugovor obuhvaća sve građevinske, instalaterke i obrtničke radove za dovršetak objekta veličine cca 399 m2, uključujući i radove na ugradnji rashladnih uređaja,uređenju okoliše te priključenju na komunalnu infrastrukturu.

Dokumenti

Projekt potpore Romima – Faza 3: Radovi u romskim naseljima Orehovica i Mursko Središće (Sitnice)

Status: Zatvoren od 21.03.2011.
Referenca: EuropeAid/130647/M/WKS/HR
Tip natječaja: Radovi
Više informacija: Svrha ovog ugovora je poboljšanje okoliša te općih životnih uvjeta u romskim naseljima Orehovica i Mursko Središće (Sitnice) u Međimurskoj županiji, kroz izgradnju komunalne infrastrukture i komunalija: cesta (s odvodom), voda i struja. Radovi će se izvršavati u dve sekcije. Sekcija A: Orehovica; cesta (u dužini od 3408,53 m), uključujući vodu i struju i Sekcija B: Mursko Središće (Sitnice) cesta (u dužini od 1481,00 m), uključujući vodu i struju. Radovi će se provesti u skladu s FIDIC uvjetima ugovora za graditeljstvo (nova crvena knjiga). Svi radovi bi trebali biti izvršeni u skladu sa izdanim građevinskim dozvolama i odgovarajućom projektnom dokumentacijom, s ciljem da se ishodi Uporabna dozvola. Radovi u oba naselja bi trebali početi u isto vrijeme. Udaljenost između romskih naselja Orehovice i Mursko Središće (Sitnice) je cca. 20 km.
Dokumenti

Unapređenje četiri odabrane dugoročne veterinarske i fitosanitarne granične inspekcijske postaje - Izgradnja granične inspekcijske postaje u Staroj Gradišci

Status: Zatvoren od 31.01.2011.
Referenca: EuropeAid/130602/M/WKS/HR
Tip natječaja: Radovi
Više informacija: Predmetni Ugovor o izvođenju radova obuhvatiti će izvršenje svih radova potrebnih za izgradnju objekata granične inspekcijske postaje predviđenih za obavljanje fitosanitarne i veterinarske inspekcije na graničnom prijelazu Stara Gradiška. Ugovor o izvođenju radova obuhvaća izgradnju dva odvojena objekta (za veterinarsku i fitosanitarnu) inspekciju na istom gradilištu. Ukupna površina oba objekta iznosi cca 1.800,00 m2. Navedeni objekti dio su kompleksa graničnog prijelaza.
Dokumenti
Povratak na vrh