Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

IPA komponenta I

Nabava vozila za Agenciju za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju

Status: Zatvoren od 06.09.2010.
Referenca: EuropeAid/130092/D/SUP/Multi
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Svrha ovog ugovora je nabava terenskih vozila u svrhu omogućavanja pune mobilnosti i radne učinkovitosti inspektora u smislu postignuća uspostavljenih standarda, ispunjenja definiranih kriterija, te provedbe terenske kontrole i potvrde/provjere aktivnosti na terenu na cjelokupnom teritoriju Republike Hrvatske.
Dokumenti

Nabava opreme za zaštitu od zračenja prilikom medicinskog ozračivanja

Status: Zatvoren od 02.04.2012.
Referenca: EuropeAid/130135/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Glavni cilj ovog ugovora je nabava, dostava, iskrcavanje opreme I usluge održavanja (multimetara X-zraka za sve vrste rentgenskih sustava, skupine testnih uređaja za kontrolu kvalitete procesiranja filma radiografskih i fluoroskopskih jedinica, test fantoma zbog visoke kvalitete slike i kontrole rada Sustava automatske kontrole ekspozicije (AEC) unutar mamografskih rentgentskih uređaja, CT i konvencionalne radiografije, DAP metre) za državne bolnice i ostale javne zdravstvene ustanove.
Dokumenti

Nabava opreme u svrhu pružanja potpore provedbi višegodišnjeg nacionalnog programa za prikupljanje, upravljanje i korištenje podataka u ribarstvu

Status: Zatvoren od 03.01.2011.
Referenca: EuropeAid/130219/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Svrha ovog projekta je nabava IT opreme koja će se koristiti za elektronski prijenos informacija koje se nalaze u službenom registru (npr. podaci o ribarskoj floti, ribolovu, prikupljanje relevantnih podataka: sastav i količina ulova, podaci o iskrcavanju) smještenom u središnjoj bazi podataka unutar Uprave za ribarstvo - Ribarstveni monitoring centar. Navedena oprema će biti instalirana u ribarskim plovilima.
Dokumenti

Nabava robe za tržnicu ribom u Tribunju

Status: Zatvoren od 31.01.2012.
Referenca: EuropeAid/130315/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Ovim ugovorom će se izvršiti opskrba tržnice u Tribunju za provedbu prve prodaje (uključujući i aukcijske prodaje) ribe i ribarskih proizvoda opremom za aukciju i IT sustavom za potporu poslovnim procesima vezanim za prvu prodaju, kamionima hladnjačama za prijevoz ribe kupcima, viljuškarima i ručno upravljanim strojevima za polaganje materijala (stackerima) u zatvorenim prostorima i vagama za mjerenje težine robe koja prolazi kroz postrojenje.
Dokumenti
Povratak na vrh