Preskoči na sadržaj
Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

IPA komponenta I

Jačanje kapaciteta USKOK-a - nabava opreme

Status: Zatvoren od 30.03.2009.
Referenca: 2007-0101-0103
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Cilj ovog projekta je nabava IT i multimedijske opreme s analitičkim softverom za USKOK (Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminala) u svrhu jačanja njegovog kapaciteta za rješavanje slučajeva. Analitički softver će se koristiti za detaljnu analizu slučajeva za čije je rješavanje nadležan USKOK. IT i multimedijska oprema će se koristiti za poboljšanje učinkovitosti rada USKOK-a, te poboljšanje i nadogradnju kapaciteta djelatnika USKOK-a.
Dokumenti

Metodologija za administrativno upravljanje energetskim podacima vezanim za EU regulative – nabava opreme

Status: Zatvoren od 28.06.2010.
Referenca: 2007-0303-0403
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU raspisuje natječaj za nabavu IT opreme za Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva u Republici Hrvatskoj koja će se financirati sredstvima pomoći Europske Unije iz programa IPA 2007.
Dokumenti

Nadzor plave granice - Faza II

Status: Zatvoren od 03.06.2011.
Referenca: EuropeAid/128548/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Svrha ovog projekta je nabava patrolnih plovila u svrhu jačanja operativnih kapaciteta hrvatske granične policije za obavljanje kontrole i nadzora morskih granica, kao i cijelog teritorijalnog mora RH u svrhu sprečavanja bilo kakvih prekograničnih kriminalnih aktivnosti.
Dokumenti

Nabava informatičke opreme za Upravu ribarstva

Status: Zatvoren od 07.02.2011.
Referenca: EuropeAid/128709/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Cilj ovog projekta je pružanje potpore Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja - Upravi ribarstva pri jačanju tehničkih kapaciteta u tržišnoj komponenti sektora ribarstva. Oprema će poboljšati IT standarde u mjestima iskrcavanja i prve prodaje ribolovnih proizvoda, što će poboljšati sakupljanje statističkih podataka o ribarstvu i osigurati bolji nadzor iskrcavanja riba i provedbe marketinških aktivnosti.
Dokumenti
Povratak na vrh