Preskoči na sadržaj
Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

IPA komponenta I

Nabava opreme za granične inspekcijske postaje Bajakovo, Zagreb i Rijeka

Status: Zatvoren
Referenca: EuropeAid/130419/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Svrha projekta kojeg je ovaj ugovor dio jest daljnje jačanje kapaciteta veterinarske, fitosanitarne i sanitarne granične inspekcije na način da se osigura da su sve relevantne granične inspekcijske postaje (BIP-ovi) izgrađene u skladu sa standardima EU. Svrha ovog ugovora je nabava opreme za novoizgrađeni veterinarski, fitosanitarni i sanitarni BIP u Zračnoj luci Zagreb, veterinarski BIP na cestovnom prijelazu Bajakovo i veterinarski i fitosanitarni BIP u luci Rijeka.
Dokumenti

Nabava IT opreme i LAN infrastrukture za odabrane prekršajne sudove

Status: Zatvoren od 14.11.2011.
Referenca: EuropeAid/130402/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Svrha ovog ugovora je nabava osnovne IT opreme (koja uključuje nabavu stolnih računala, pisača i poslužitelja) te izgradnja LAN / WAN mreže na odabranim sudovima (koja uključuje nabavu i instalaciju mrežnih kućišta, prespojnih ploča, mrežnih kablova, ostalih kablova i kanalica, telekomunikacijskih utičnica, prekidača i UPS uređaja).
Dokumenti

Nabava robe za tržnicu ribom u Tribunju

Status: Zatvoren od 31.01.2012.
Referenca: EuropeAid/130315/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Ovim ugovorom će se izvršiti opskrba tržnice u Tribunju za provedbu prve prodaje (uključujući i aukcijske prodaje) ribe i ribarskih proizvoda opremom za aukciju i IT sustavom za potporu poslovnim procesima vezanim za prvu prodaju, kamionima hladnjačama za prijevoz ribe kupcima, viljuškarima i ručno upravljanim strojevima za polaganje materijala (stackerima) u zatvorenim prostorima i vagama za mjerenje težine robe koja prolazi kroz postrojenje.
Dokumenti

Nabava opreme u svrhu pružanja potpore provedbi višegodišnjeg nacionalnog programa za prikupljanje, upravljanje i korištenje podataka u ribarstvu

Status: Zatvoren od 03.01.2011.
Referenca: EuropeAid/130219/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Svrha ovog projekta je nabava IT opreme koja će se koristiti za elektronski prijenos informacija koje se nalaze u službenom registru (npr. podaci o ribarskoj floti, ribolovu, prikupljanje relevantnih podataka: sastav i količina ulova, podaci o iskrcavanju) smještenom u središnjoj bazi podataka unutar Uprave za ribarstvo - Ribarstveni monitoring centar. Navedena oprema će biti instalirana u ribarskim plovilima.
Dokumenti
Povratak na vrh