Preskoči na sadržaj
Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

IPA komponenta I

Nabava opreme za nacionalni informacijski sustav za nadzor zaštite prirode

Status: Zatvoren od 28.01.2013.
Referenca: EuropeAid/132085/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Glavni cilj projekta „Jačanje kapaciteta za pripremu rukovoditeljskih planova te jačanje inspekcije za zaštitu prirode za predložene NATURA 2000 lokacije“ je očuvanje postojeće bio-raznolikosti u Hrvatskoj. Svrha projekta je jačanje inspekcije nadzora za predložene NATURA 2000 lokacije. Predmet nabave je implementacija učinkovitog nadzora za predložene NATURA 2000 lokacije putem nabave i instalacije potrebne IT opreme, pripadajućih aplikacija te ostale opreme potrebne pri radu na terenu: servera za baze podataka, servera za pristup korisnika putem interneta, sustava zaštite pristupa i komunikacijske opremu, računala, monitora, printera, skenera, prijenosnih računala, GPS uređaja, digitalnih fotoaparata, videokamera, mikročip čitača, softvera za sistemski dio sustava i aplikacije, uslužnog softvera za CAD i GIS, aplikacija za upravljanje bazama podataka za GIS i GEO, opreme za hvatanje životinja, dodataka za konfiguraciju te zaštitu sustava.
Dokumenti

Podrška nacionalnom viznom sustavu

Status: Zatvoren od 26.06.2013.
Referenca: EuropeAid/131757/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Predmet natječaja je nabava i dostava opreme diplomatskim misijama/konzularnim odjelima za otkrivanje krivotvorenih i lažnih dokumenata, nabava i dostava poslužitelja i programske opreme za Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija kako bi razvili neovisan informacijski sustav za autorizaciju dokumenata i otkrivanje krivotvorenih dokumenata (putovnice, vize, drugi popratni dokumenti). IT oprema (osobna računala, laserski pisači, čitači za fotografije i dokumente) i oprema za provjeru autentičnosti (čitač provjere autentičnosti dokumenata, čitač otisaka prstiju) će biti dostavljena Ministarstvu unutarnjih poslova.
Dokumenti

Nabava laboratorijske opreme za Nacionalni referentni laboratorij za bjesnoću

Status: Zatvoren od 13.09.2011.
Referenca: EuropeAid/131641/M/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Predmet ugovora je nabava, dostava, istovar i instalacija za oba lota i trening za lot 1 laboratorijske opreme za Hrvatski veterinarski institutu, Nacionalni referetni institut za lisice za aktivnosti standardnih dijagnoza unutar IPA 2008 „Podrška kontroli/iskorjenjivanju bolesti životinja u Republici Hrvatskoj“ projekta. Ovom opremom omogućit će se provedba pravovremene i održive laboratorijske dijagnostike, s obzirom na očekivano povećanje broja uzoraka povezano sa procjenom učinkovitosti cijepljenja kao i učinkovitosti cjepiva protiv bjesnoće. Laboratorij će biti opremljen za provedbu poslova dijagnostike u svrhu provedbe epidemiološkog istraživanja bjesnoće lisica putem identifikacije uzročnika i seroloških testova
Dokumenti

Poboljšanje sustava ovrhe u RH – nabava opreme

Status: Zatvoren
Referenca: EuropeAid/132055/M/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Svrha ovog ugovora je nabava IT i multimedijske opreme za uspostavljanje središnje komunikacijske točke za IT tehnologiju potrebnu za automatizaciju ureda Komore javnih ovršitelja i Odjela za propise ovršnog prava (unutar Uprave za građansko, trgovačko i upravno pravo) Ministarstva pravosuđa RH.
Oprema nabavljena putem ovog ugovora će se koristiti za uspostavljanje logističkih i funkcionalnih kapaciteta Ministarstva pravosuđa i Komore javnih ovršitelja u svrhu osposobljavanja navedenih institucija za učinkovitu provedbu aktivnosti vezanih za primjenu novog ovršnog sustava. Ova oprema će doprinijeti razvoju novog učinkovitog i djelotvornog ovršnog sustava u Republici Hrvatskoj, koji bi trebao omogućiti bržu i jednostavniju naplatu potraživanja.
Dokumenti
Povratak na vrh