Preskoči na sadržaj
Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

IPA komponenta I

Nabava opreme za graničnu inspekcijsku postaju Stara Gradiška

Status: Zatvoren od 12.06.2012.
Referenca: EuropeAid/133008/M/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Svrha projekta kojeg je ovaj ugovor dio jest, daljnje jačanje kapaciteta veterinarske i fitosanitarne granične inspekcije na način da se osigura da su sve relevantne granične inspekcijske postaje (BIP-ovi) izgrađene u skladu sa standardima EU. Svrha ovog ugovora je nabava opreme, doprema, iskrcaj i sklapanje opreme za novoizgrađenu veterinarsku i fitosanitarnu na cestovnom prijelazu Stara Gradišlka.
Dokumenti

Nabava IT opreme, laboratorijske opreme, kaveza za životinje i vozila za granične inspekcijske postaje Bajakovo i Zagreb – ponovljena objava za lotove 4, 6, 7 i 9”

Status: Zatvoren od 07.05.2012.
Referenca: EuropeAid/132717/M/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Svrha projekta kojeg je ovaj ugovor dio jest, daljnje jačanje kapaciteta veterinarske, fitosanitarne i sanitarne granične inspekcije na način da se osigura da su sve relevantne granične inspekcijske postaje (BIP-ovi) izgrađene u skladu sa standardima EU. Svrha ovog ugovora je nabava opreme za novoizgrađenu veterinarsku, fitosanitarnu i sanitarnu postaju u Zračnoj luci Zagreb i veterinarsku postaju na cestovnom prijelazu Bajakovo.
Dokumenti

Potpora reformi kaznenog postupka - nabava informatičke opreme i audio-vizualne opreme (faza 2)

Status: Zatvoren od 21.05.2012.
Referenca: EuropeAid/132532/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Svrha ovog ugovora je nabava opreme (oba lota), dostava (oba lota), istovar (oba lota), instalacija (Lot 2) i poslije-prodajne usluge (oba lota) opreme za prostorije za ispitivanje u svrhu potpore Ministarstvu pravosuđa , Državnom odvjetništvu i Ministarstvu unutarnjih poslova u provedbi novog kaznenog postupka, kao i za poboljšanje djelotvornosti i učinkovitosti predistražnog postupka. Soba za ispitivanje je potpuno rješenje za digitalni intervju koje omogućuje istražiteljima snimanje, reprodukciju, bilježenje, spremanje i upravljanje audio / video snimkom ispitivanja osumljičenika/svjedoka.
Dokumenti

Nabava cjepiva za oralnu vakcinaciju lisica protiv bjesnoće

Status: Zatvoren od 02.04.2012.
Referenca: EuropeAid/132154/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Predmet ugovora je osiguranje dostupnosti dodatnih 1.077.100 cjepiva u svrhu oralne vakcinacije lisica protiv bjesnoće za distribuciju u dvije kampanje u 2012. Dodatne količine su potrebe kako bi se pokrilo povećanje teritorija s originalno planiranih 35.000 km2 na cijelo područje Republike Hrvatske, izuzev jadranskih otoka. Ukupan iznos dodatnih količina koja se nabavlja je 538.500 koja će biti podijeljena na tri pojedine dostave za tri regije distribucije.
Dokumenti
Povratak na vrh