Preskoči na sadržaj
Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

IPA komponenta I

Nabava opreme za jačanje kapaciteta institucija za krv, tkiva i stanice

Status: Zatvoren od 26.04.2013.
Referenca: EuropeAid/133631/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Svrha ugovora je nabava i isporuka medicinske opreme za Hrvatski zavod za transfuzijsku medicinu i Banku krvi kako bi se povećala dostupnost, kvaliteta i sigurnost krvi, tkiva i stanica za ljudsku primjenu i osigurala najviša moguća razina javne zdravstvene zaštite.

Dokumenti

Nabava laboratorijske opreme, hladnjača i vozila za Hrvatsku veterinarsku službu

Status: Zatvoren
Referenca: EuropeAid/133368/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Predmet ugovora je nabava, dostava, istovar, instalacija (Lot 3, 4, 5) i edukacija (Lot 4, Lot 5) za laboratorijsku opremu, hladnjača i rashladnih vozila za poboljšanje kvalitete uzoraka i dijagnostičkog kapaciteta Nacionalnog referentnog laboratorija za bjesnoću. Rashladna vozila će se nabaviti kako bi se osigurao hladni lanac, te poboljšala kvaliteta dostavljenih uzoraka. Nadalje, stacionarne hladnjače u svakoj ispostavi Hrvatskog veterinarskog instituta će osiguravati odgovarajuću temperaturu uzoraka prije početka testiranja. Stacionarne hladnjače će biti odijeljene u dva dijela, prvi dio je predviđen za uzorke prije testiranja, a drugi dio služi za odlaganje lešina, nakon testiranja do transporta u objekt za neškodljivo uništavanje (kafileriju). Laboratorijska oprema se nabavlja u svrhu očekivanog povećanja količine uzoraka u skladu s aktivnostima vezanih za procjenu pokrivenosti i učinkovitost oralne vakcinacije.
Dokumenti

Nabava vakcine za oralnu vakcinaciju lisica protiv bjesnoće

Status: Zatvoren od 03.12.2012.
Referenca: EuropeAid/133346/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Predmet ugovora je osiguranje dostupnosti 2.827.100 cjepiva u svrhu oralne vakcinacije lisica protiv bjesnoće za distribuciju u dvije kampanje (proljeće i jesen) u 2013. Ukupan iznos dodatnih količina koja se nabavlja po kampanji je 1.413.550 koja će biti podijeljena na tri pojedine dostave za četiri regije distribucije. Cjepivo mora biti skladišteno u odgovarajućim uvjetima u skladu s propisima. Temperatura skladištenja cjepiva mora biti minimalno -20˚C s vremenom skladištenja od četiri do šest mjeseci.
Dokumenti

Dostava potrebne informatičke opreme i uspostavljanje informatičke infrastrukture za Integrirani sustav zemljišne administracije (ISZA)

Status: Zatvoren od 16.12.2013.
Referenca: EuropeAid/133047/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Isporuka i instalacija sustava za pohranu podataka za podatkovni centar DGU; isporuka informatičke opreme (osobna računala i skeneri) za zemljišno knjižne urede; isporuka i instalacija informatičke i elektroenergetske infrastrukture u 28 katastarskih ureda; isporuka i instalacija električnog generatora za podatkovni centar DGU; isporuka i instalacija centralnog sustava digitalne arhive Ministarstva pravosuđa. Ugovor će biti podijeljen na 5 LOT-ova.
Dokumenti
Povratak na vrh