Preskoči na sadržaj
Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

IPA komponenta I

Nadzor plave granice - Faza II

Status: Zatvoren od 03.06.2011.
Referenca: EuropeAid/128548/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Svrha ovog projekta je nabava patrolnih plovila u svrhu jačanja operativnih kapaciteta hrvatske granične policije za obavljanje kontrole i nadzora morskih granica, kao i cijelog teritorijalnog mora RH u svrhu sprečavanja bilo kakvih prekograničnih kriminalnih aktivnosti.
Dokumenti

Nabava informatičke opreme za Upravu ribarstva

Status: Zatvoren od 07.02.2011.
Referenca: EuropeAid/128709/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Cilj ovog projekta je pružanje potpore Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja - Upravi ribarstva pri jačanju tehničkih kapaciteta u tržišnoj komponenti sektora ribarstva. Oprema će poboljšati IT standarde u mjestima iskrcavanja i prve prodaje ribolovnih proizvoda, što će poboljšati sakupljanje statističkih podataka o ribarstvu i osigurati bolji nadzor iskrcavanja riba i provedbe marketinških aktivnosti.
Dokumenti

Razvoj probacijskog sustava u RH - nabava opreme

Status: Zatvoren od 27.02.2012.
Referenca: EuropeAid/128710/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Svrha ovog ugovora je nabava standardne IT opreme potrebne za obavljanje svakodnevnih aktivnosti nedavno uspostavljenih probacijskih ureda.
Dokumenti

Nabava opreme za Glavni inspektorat za promet/ Glavni inspektorat za cestovni promet

Status: Zatvoren od 30.01.2012.
Referenca: EuropeAid/128708/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Glavni cilj ovog projekta je nabava opreme koja će omogućiti učinkovitiji rad sustava inspekcije rubova cesta i provjere usklađenosti sa socijalnim uvjetima cestovnog prometa. Navedena oprema je predviđena za opremanje vozila za kontrolu prometa s mobilnim kontrolnim jedinicama, uređajima za čitanje tahografa, prijenosnim uređajima za testiranje ispuštanja čađa i ispušnih plinova. Predviđena je hardverska i softverska podrška za kontrolu sigurnosti u prometu.
Dokumenti
Povratak na vrh