Preskoči na sadržaj
Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

IPA komponenta I

Nabava IT opreme, laboratorijske opreme, kaveza za životinje i vozila za granične inspekcijske postaje Bajakovo i Zagreb – ponovljena objava za lotove 4, 6, 7 i 9”

Status: Zatvoren od 07.05.2012.
Referenca: EuropeAid/132717/M/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Svrha projekta kojeg je ovaj ugovor dio jest, daljnje jačanje kapaciteta veterinarske, fitosanitarne i sanitarne granične inspekcije na način da se osigura da su sve relevantne granične inspekcijske postaje (BIP-ovi) izgrađene u skladu sa standardima EU. Svrha ovog ugovora je nabava opreme za novoizgrađenu veterinarsku, fitosanitarnu i sanitarnu postaju u Zračnoj luci Zagreb i veterinarsku postaju na cestovnom prijelazu Bajakovo.
Dokumenti

Potpora reformi kaznenog postupka - nabava informatičke opreme i audio-vizualne opreme (faza 2)

Status: Zatvoren od 21.05.2012.
Referenca: EuropeAid/132532/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Svrha ovog ugovora je nabava opreme (oba lota), dostava (oba lota), istovar (oba lota), instalacija (Lot 2) i poslije-prodajne usluge (oba lota) opreme za prostorije za ispitivanje u svrhu potpore Ministarstvu pravosuđa , Državnom odvjetništvu i Ministarstvu unutarnjih poslova u provedbi novog kaznenog postupka, kao i za poboljšanje djelotvornosti i učinkovitosti predistražnog postupka. Soba za ispitivanje je potpuno rješenje za digitalni intervju koje omogućuje istražiteljima snimanje, reprodukciju, bilježenje, spremanje i upravljanje audio / video snimkom ispitivanja osumljičenika/svjedoka.
Dokumenti

Nabava cjepiva za oralnu vakcinaciju lisica protiv bjesnoće

Status: Zatvoren od 02.04.2012.
Referenca: EuropeAid/132154/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Predmet ugovora je osiguranje dostupnosti dodatnih 1.077.100 cjepiva u svrhu oralne vakcinacije lisica protiv bjesnoće za distribuciju u dvije kampanje u 2012. Dodatne količine su potrebe kako bi se pokrilo povećanje teritorija s originalno planiranih 35.000 km2 na cijelo područje Republike Hrvatske, izuzev jadranskih otoka. Ukupan iznos dodatnih količina koja se nabavlja je 538.500 koja će biti podijeljena na tri pojedine dostave za tri regije distribucije.
Dokumenti

Nabava opreme za nacionalni informacijski sustav za nadzor zaštite prirode

Status: Zatvoren od 28.01.2013.
Referenca: EuropeAid/132085/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Glavni cilj projekta „Jačanje kapaciteta za pripremu rukovoditeljskih planova te jačanje inspekcije za zaštitu prirode za predložene NATURA 2000 lokacije“ je očuvanje postojeće bio-raznolikosti u Hrvatskoj. Svrha projekta je jačanje inspekcije nadzora za predložene NATURA 2000 lokacije. Predmet nabave je implementacija učinkovitog nadzora za predložene NATURA 2000 lokacije putem nabave i instalacije potrebne IT opreme, pripadajućih aplikacija te ostale opreme potrebne pri radu na terenu: servera za baze podataka, servera za pristup korisnika putem interneta, sustava zaštite pristupa i komunikacijske opremu, računala, monitora, printera, skenera, prijenosnih računala, GPS uređaja, digitalnih fotoaparata, videokamera, mikročip čitača, softvera za sistemski dio sustava i aplikacije, uslužnog softvera za CAD i GIS, aplikacija za upravljanje bazama podataka za GIS i GEO, opreme za hvatanje životinja, dodataka za konfiguraciju te zaštitu sustava.
Dokumenti
Povratak na vrh