Preskoči na sadržaj
Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

IPA komponenta I

Metodologija za administrativno upravljanje energetskim podacima vezanim za EU regulative – nabava opreme

Status: Zatvoren od 28.06.2010.
Referenca: 2007-0303-0403
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU raspisuje natječaj za nabavu IT opreme za Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva u Republici Hrvatskoj koja će se financirati sredstvima pomoći Europske Unije iz programa IPA 2007.
Dokumenti

Jačanje kapaciteta USKOK-a - nabava opreme

Status: Zatvoren od 30.03.2009.
Referenca: 2007-0101-0103
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Cilj ovog projekta je nabava IT i multimedijske opreme s analitičkim softverom za USKOK (Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminala) u svrhu jačanja njegovog kapaciteta za rješavanje slučajeva. Analitički softver će se koristiti za detaljnu analizu slučajeva za čije je rješavanje nadležan USKOK. IT i multimedijska oprema će se koristiti za poboljšanje učinkovitosti rada USKOK-a, te poboljšanje i nadogradnju kapaciteta djelatnika USKOK-a.
Dokumenti

Borba protiv trgovine drogama i zlouporabe droga - nabava opreme

Status: Zatvoren od 01.02.2010.
Referenca: EuropeAid/127508/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Cilj ovog projekta je nabava laboratorijske i informatičke opreme u svrhu pojačanja kapaciteta relevantnih policijskih jedinica za borbu protiv kriminalnih djela zlouporabe opojnih droga i njihovih mogućnosti za obuku. Ovim projektom se također nastoji poboljšati kapacitete Centra za forenzička ispitivanja za analizu droga, prosljeđivanje uzoraka sintetičkih droga, te razmjenu podataka u svezi razvrstavanja droga.
Dokumenti

Nabava opreme za Nacionalnu mrežu carinskih laboratorija

Status: Zatvoren od 29.06.2010.
Referenca: EuropeAid/127583/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Cilj ovog projekta je nabava laboratorijske opreme u svrhu jačanja tehničkih kapaciteta carinskih laboratorija za obavljanje ispitivanja u svezi kontrole uvoza i izvoza, određivanja iznosa trošarina i carinskih davanja, te ostalih zadataka carinskih laboratorija koja su u skladu sa zahtjevima Europske unije.
Dokumenti
Povratak na vrh