Preskoči na sadržaj
Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

IPA komponenta I

Nabava opreme za hrvatsku Agenciju za plaćanje / Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja

Status: Zatvoren od 17.07.2009.
Referenca: EuropeAid/127339/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Cilj ovog projekta je nabava informatičke opreme (PC-a i Notebookova) za sve terenske ili uredske zaposlenike Agencije za plaćanje - Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja, u svrhu omogućavanja svakodnevnog poslovanja vezanih uz unošenje i obradu aplikacija koje služe za potporu poljoprivredi. Uz gore navedeno, nabava opreme za inspektore Agencije za plaćanje i Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja (digitalni fotoaparati, GPS oprema, laserski daljinomjeri, automobili) će se provesti u svrhu omogućavanja pune mobilnosti i učinkovitosti njihovog rada, uspostavljanje temeljnih radnih uvjeta s motrišta informatičke obrade podataka na terenu, te provjera točnosti podataka iz grafičkih mapa koje prikazuju zemljišne parcele.
Dokumenti

Nabava opreme za hrvatsku Agenciju za zaštitu osobnih podataka

Status: Zatvoren od 15.06.2010.
Referenca: EuropeAid/127331/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Cilj ovog projekta je nabava informatičke opreme (hardvera i softvera) za hrvatsku Agenciju za zaštitu osobnih podataka u svrhu poboljšanja konzultativne i nadzorne uloge Agencije, te implementacija ISO 27001 standarda za sigurnost informacija. Time će se također poboljšati učinkovitost, pouzdanost i sigurnost informatičke strukture Agencije.
Dokumenti

Nabava opreme za odjele za borbu protiv krijumčarenja robe

Status: Zatvoren od 19.07.2010.
Referenca: EuropeAid/127279/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Cilj ovog projekta je nabava opreme za pojačanje operativnih kapaciteta Carinske uprave RH za obavljanje kontrole i nadzora cijelog područja državne granice RH u svrhu sprečavanja kršenja carinskih i poreznih propisa i poboljšanje instraživanja i procesuiranja aktivnosti krijumčarenja robe i drugih oblika organiziranog kriminala.
Dokumenti

Pojačanje administrativnih kapaciteta institucija koje se bave problemima vezanih za rad i sigurnosti na radu

Status: Zatvoren od 29.07.2010. do 01.10.2010.
Referenca: EuropeAid/127359/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Cilj ovog projekta je nabava opreme putem tri Lota. Oprema u Lotu 1 bit će korištena za osiguranje učinkovitosti informatičke radne okoline i olakšanje komunikacije na terenu. Medicinska oprema u Lotu 2 osigurati će kvalitetu medicinskih ispitivanja, dok će se putem Lota 3 nabaviti vozila u svrhu osiguranja mobilnosti inspektora. Tehnička oprema u Lotu 4 će osigurati valjani rad Hrvatskog zavoda za zaštitu zdravlja i sigurnosti na radu u smislu prevencije rizika na radu: zaštita sigurnosti i zdravlja radnika, te sprečavanje nesreća i bolesti na radu.
Dokumenti
Povratak na vrh