Preskoči na sadržaj
Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

IPA komponenta I

Unapređenje četiri odabrana dugoročna veterinarska i fitosanitarna granična inspekcijska prijelaza - Nadzor radova - (granične inspekcijske postaje Metković, Karasovići i Luka Ploče)

Status: Zatvoren od 29.11.2010.
Referenca: EuropeAid/130296/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Konzultant će obavljati poslove nadzora i kontrole radova na gradnji triju objekata veterinarskih i fitosanitarnih inspekcijskih postaja na cestovnim graničnim prijelazima u Metkoviću i Karasovićima, te graničnom prijelazu u Luci Ploče. Konzultant će izvršava svoje obveze u skladu s FIDIC Općim uvjetima ugovora (Nova Crvena Knjiga), te važećim zakonima RH. Usluga nadzora radova će se će se vršiti nad ugovorom o izvođenju radova koji obuhvaća gradnju objekata za veterinarsku i fitosanitarnu inspekciju na tri gradilišta raspoređena na udaljenosti od 131,00 km uzduž južnog dijela hrvatske obale.
Dokumenti

Zaštita od zračenja prilikom medicinskog ozračivanja

Status: Zatvoren od 02.03.2012.
Referenca: EuropeAid/130052/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Glavni cilj ovog projekta je pružanje potpore izgradnji kapaciteta vladinih tijela odgovornih za zaštitu od ionizirajućeg zračenja, ustanovama za javno zdravstvo i stručnim tehničkim službama za osiguranje učinkovite procjene i kontrole doza medicinskog ozračivanja prilikom primjene radiodijagnostičkih i radioterapijskih procedura. Važan dio ovog projekta je jačanje kapaciteta djelatnika Državnog zavoda radiološku i nuklearnu sigurnost za procjenu, kontrolu i praćenje medicinskog ozračivanja, te upravljanje i nadzor rada stručnih tehničkih službi.
Dokumenti

Jačanje administrativnog kapaciteta Državnog zavoda za radiološku i nuklearnu sigurnost, regulatornog tijela za nuklearno osiguranje i sigurnost

Status: Zatvoren od 09.03.2012.
Referenca: EuropeAid/130051/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Opći cilj projekta je poboljšanje operativnih kapaciteta Državnog zavoda za radiološku i nuklearnu sigurnost (DZRNS), te poboljšanje neovisnog djelovanja nacionalnog regulatornog tijela i provedbe relevantne pravne stečevine EU. Svrha ovog ugovora je jačanje kapaciteta DZRNS-a za provedbu inspekcije nuklearnih aktivnosti, opreme, materijala, stavljanje izvan pogona nuklearne elektrane, uklanjanje neiskorištenog nuklearnog goriva i upravljanje radioaktivnim otpadom u skladu s praksom i zakonodavstvom EU u svezi sigurnosti i zaštite od nuklearnog zračenja.
Dokumenti

Nadzor radova u romskim naseljima Orehovica i Mursko Središće (Sitnice)

Status: Zatvoren od 09.11.2010.
Referenca: EuropeAid/129925/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Konzultant će obavljati poslove nadzora i kontrole radova te administriranja projekta u ime Ugovaratelja. Predviđeni su radovi na izgradnji ceste sa pripadajućom infrastrukturom u naseljima Orehovica i Mursko Središće(Sitnice) u Međimurskoj županiji. Konzultant će izvršavati obveze Nadzornog inženjera (Engineer) u skladu s FIDIC Općim uvjetima ugovora za gradnju (Nova Crvena Knjiga), te važećim zakonima RH. Predviđeni rok izvođenja radova na izgradnji cesta, vodo-opskrbnog i kanalizacijskog te elektro-opskrbnog sustava i novih autobusnih stanica je 12 mjeseci.
Dokumenti
Povratak na vrh