Preskoči na sadržaj
Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

IPA komponenta I

Analiza poslovnih procesa i unaprjeđenje Agencije za Lijekove i Medicinske proizvode

Status: Zatvoren od 24.09.2012.
Referenca: EuropeAid/132433/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Svrha ugovora je analiza i redizajn postojećih procesa i kreiranje novih poslovnih procesa i dijagrama toka kao i priprema strategijskog plana i novog organizacijskog prijedloga za Agenciju za lijekove i medicinske proizvode.
Dokumenti

Razvoj IT sustava za međunarodnu pravnu pomoć

Status: Zatvoren od 13.08.2012.
Referenca: EuropeAid/132175/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Svrha ovog ugovora je razviti i instalirati informatički sustav (ILA) međunarodne pravne pomoći kojim će se povećati učinkovitost i transparentnost cjelokupnog vođenja pravnih slučajeva u Sektoru za međunarodnu pravnu pomoć u Ministarstvu pravosuđa. Od konzultanta se očekuje da provede analizu sličnog IT sustava u Europskoj uniji i na temelju te analize izradi IT sustav koji će omogućiti učinkovito praćenje pravnih slučaja i mogućnosti naprednog pretraživanja. Također, novi IT sustav mora podržati funkcionalnost izvještavanja i statističkih pregleda te omogućiti digitalnu razmjenu podataka s nacionalnim i međunarodnim institucijama. Ovaj projekt uključuje i osposobljavanje zaposlenika za učinkovito korištenje novog IT sustava.
Dokumenti

Akcijski plan za razvoj riječnog brodarstva u Hrvatskoj

Status: Zatvoren od 14.01.2013.
Referenca: EuropeAid/132133/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Cilj ovog ugovora je priprema Akcijskog plan za razvoj unutarnjih plovnih putova u Hrvatskoj. Akcijski plan će se utvrditi mjere i preporuke potrebne za uspostavu stimulativnog i konkurentnog okruženja za razvoj brodara u skladu s Europskim akcijskim programom.
Dokumenti

Podrška uspostavi komponenti Integriranog sustava zemljišne administracije (ISZA) u Državnoj geodetskoj upravi

Status: Zatvoren od 30.08.2012.
Referenca: EuropeAid/132113/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Projekt je podijeljen u 4 komponente s ciljem ubrzanja učinkovitosti poslovnih procesa u Državnoj geodetskoj upravi. Opseg projekta je: (i) pokretanje homogenizacije katastarskih planova u Republici Hrvatskoj na području 106 katastarskih općina korištenjem digitalnih ortofotokarata i izrada natječajne dokumentacije za daljnju homogenizaciju, (ii) razvoj i instalacija GIS-om podržanog adresnog registra uključujući migraciju podataka, (iii) poboljšanje Geoportala Državne geodetske uprave, (iv) uvođenje elektroničkog upravljanja dokumentima u drugostupanjska postupanja (e-case).
Dokumenti
Povratak na vrh