Preskoči na sadržaj
Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

IPA komponenta I

Jačanje sposobnosti USKOK-a

Status: Zatvoren od 26.05.2009.
Referenca: EuropeAid/128000/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Ugovaratelj će napraviti analizu trenutnog stanja u USKOK-u (Ured za suzbijanje korupcije i organiziranoga kriminala) postojećih aplikacija, hardvera, opterećenja poslom, te će odrediti što je potrebno za razvoj novog sustava. Nakon uspješno provedene faze analize stanja, ugovaratelj ima obvezu uspostaviti novi sustav provedbe redovitih aktivnosti USKOK-a. Ugovaratelj je također obvezan provesti obuku djelatnika USKOK-a, odnosno uspostaviti programe obuke za korištenje i upravljanje aplikacijama za interne korisnike.
Dokumenti

Razvoj modernog informacijskog sustava koji će pridonijeti jačanju suradnje između agencija koje se bave borbom protiv korupcije u RH

Status: Zatvoren od 30.04.2009.
Referenca: EuropeAid/127408/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Cilj ovog projekta je poboljšanje suradnje između agencija pomoću razvoja modernog informacijskog sustava s centralnom bazom podataka o primjeni protukorupcijske politike i zaštićenog Intranet/Internet pristupa za sve uključene stranke. Ovaj sustav bi imao svrhu osigurati mogućnost pristupa informacijama svih korisnika, te njihovu međusobnu razmjenu informacija u svezi borbe protiv korupcije.
Dokumenti

Kampanja osvješćivanja javnosti o jačanju suradnje između agencija koje se bave borbom protiv korupcije u RH

Status: Zatvoren od 20.04.2009.
Referenca: EuropeAid/127411/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Cilj ovog projekta je implementacija velike protukorupcijske kampanje u svrhu osvješćivanja javnosti o problemu korupcije i promicanje etičkih standarda za ponašanje u područjima javnog života koja su posebno izložena korupciji.
Predstavnici državne i lokalne uprave, nevladinih organizacija i novinari će biti također uključeni u ovaj projekt putem radionica, "okruglih stolova" i javnih prezentacija. Na taj način će biti bolje informirani i imati više znanja o problemu korupcije.
Dokumenti

Jačanje pravnog okvira i institucijske infrastrukture za zaštitu od opasnih kemikalija

Status: Zatvoren od 01.06.2009.
Referenca: EuropeAid/127364/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Cilj ovog projekta je pomoć u uspostavljanju nacionalnog sigurnosnog sustava za zaštitu od opasnih kemikalija u skladu s praksom i zakonodavstvom EU, s naglaskom na slijedeće komponente: uspostavljanje sustava za osposobljavanje poduzeća, industriju i općenito rukovatelje s opasnim kemikalijama za bolji rad s takvim kemikalijama, obuku za pripravnost u slučaju nesreća u svezi opasnih kemikalija, razvoj komunikacijskog sustava za slučaj krize i sustava javnog priopćavanja u svezi kemijske sigurnosti, razvoj informacijskog sustava u svezi kemikalija u koji je uključen registar kemijske sigurnosti, te izrada prijedloga za daljnje poboljšanje kemijske sigurnosti.
Dokumenti
Povratak na vrh