Preskoči na sadržaj
Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

IPA komponenta I

Nastavak pružanja potpore izgradnji kapaciteta veterinarske, fitosanitarne i sanitarne granične inspekcije - nadzor radova (Bajakovo i Zagreb)

Status: Zatvoren od 28.10.2010.
Referenca: EuropeAid/129263/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Konzultant će rukovoditi i nadzirati provedbu Ugovora o izgradnji graničnih inspekcijskih postaja na cestovnom graničnom prijelazu Bajakovo i graničnom prijelazu Zračne luke Zagreb u ime ugovornog tijela. Obavljati će funkcije i dužnosti "Inžinjera / Engineer" u skladu s FIDIC General Conditions of Contract for Construction / Općim uvjetima ugovora za izgradnju (New Red Book) i relevantnih zakona RH. Usluga nadzora će se vršiti nad provedbom jednog Ugovora o izgradnji koji će se odvijati na dva gradilišna mjesta (Bajakovo i Zagreb). Ukupna površina izgradnje obaju objekata čija će se izgradnja nadzirati iznosi cca 2.350,00 m2, a nadzor će se vršiti također nad izgradnjom pripadajuće infrastrukture objekata.
Dokumenti

Razvoj ''One Stop Shop'' podsustava za ZIS aplikaciju u zemljišnoknjižnom sustavu i usklađivanje podataka zemljišnih knjiga

Status: Zatvoren
Referenca: EuropeAid/129284/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Svrha ovog ugovora je poboljšanje razine kvalitete i brzine pružanja usluga upisivanja u registar nekretnina ključnih dionika i građana putem izrade aplikacije One Stop Shop kao dijela Zajedničkog informacijskog sustava zemljišnih knjiga i katastra. Određene aktivnosti potrebne za provedbu ovog projekta obuhvaćaju poboljšanje kvalitete podataka, dizajn, provedbu, koordinaciju, ocjenjivanje i uspostavljanje programa obuke za korištenje navedenog informacijskog sustava u svrhu zadovoljavanja potreba Ministarstva pravosuđa i Državne geodetske uprave.
Dokumenti

Priprema za eCTD i implementaciju digitalnog arhivnog informacijskog sustava (faza I)

Status: Zatvoren od 08.07.2010.
Referenca: EuropeAid/129380/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Ovaj ugovor se smatra dijelom projekta "Priprema za eCTD i implementaciju digitalnog arhivnog informacijskog sustava" iz IPA komponente I - Pomoć u tranziciji i izgradnji institucija. Navedeni projekt se sastoji od dva ugovora. Ovaj ugovor obuhvaća digitalizaciju i snimanje dokumentacije na mikrofilm u svrhu davanja odobrenja za ljekove od strane Agencije za lijekove i medicinske proizvode. Nadalje, ovaj ugovor također obuhvaća analizu i reinženjering poslovnih procesa, te prezentaciju gore navedenog projekta iz IPA komponente I.
Dokumenti

Priprema za eCTD i implementaciju digitalnog arhivnog informacijskog sustava (faza II)

Status: Otkazan
Referenca: EuropeAid/129381/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Ovaj ugovor se smatra dijelom projekta "Priprema za eCTD i implementaciju digitalnog arhivnog informacijskog sustava" iz IPA komponente I - Pomoć u tranziciji i izgradnji institucija. Navedeni projekt se sastoji od dva ugovora. Softver bi trebao sadržavati modul za upravljanje dokumentima, potpuno funkcionalni modul za upravljanje poslovnim procesima, te modul za konverziju (migraciju) datoteka.
Softver bi trebao biti prilagođen za održavanje svih digitalnih i digitaliziranih zapisa, te za upravljanje svim poslovnim procesima u Agenciji za lijekove i medicinske proizvode.
Dokumenti
Povratak na vrh