Preskoči na sadržaj
Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

IPA komponenta I

Nadzor radova obnove objekata PN USKOK (Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta) Osijek i Rijeka

Status: Zatvoren od 03.06.2013.
Referenca: EuropeAid/133585/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Nadzor radova, prema FIDIC uvjetima građenja (crvena knjiga, izdanje 1999) i hrvatskim zakonima, obnove objekata Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (PN USKOK) na dvije lokacije – Rijeka i Osijek.
Dokumenti

Unapređenje kapaciteta za maloljetnike i druge ranjive skupine ilegalnih migranata u Prihvatnom centru za strance Ježevo, nadzor radova

Status: Zatvoren od 26.07.2013.
Referenca: EuropeAid/133630/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Konzultant / nadzorni inženjer će djelovati kao FIDIC inženjer te će, činjenično i upravno, nadzirati građevinske radove, osigurati potrebne usluge tijekom faze predizgradnje (1 mjesec), tijekom faze izgradnje (15 mjeseci), razdoblja za otklanjanje nedostataka na građevini (12 mjeseci) i perioda izvještavanja (3 mjeseca). Radovi se sastoje od sljedećih aktivnosti: izgradnja nove smještajne zgrade namijenjene mladim migrantima na terenu Prihvatnog centra za strance Ježevo (30 km jugoistočno od Zagreba). Zgrada se sastoji od podruma, prizemlja i 1. kata u ukupnom iznosu od 1 398,47 m2 bruto površine. Osim toga, objekt kuhinje i praonice, dodatak postojećem objektu, bit će obnovljen i opremljen novim aparatima; njegova nosiva struktura će ostati očuvana. Trajanje zadatka je 31 mjeseci.
Dokumenti

Nadzor radova za centar za obuku vodiča i dresuru službenih pasa u Zagrebu

Status: Zatvoren od 17.06.2013.
Referenca: EuropeAid/133737/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Nadzor radova, prema FIDIC uvjetima građenja (crvena knjiga, izdanje 1999) i hrvatskim zakonima, za centar za obuku vodiča i dresuru službenih pasa u Zagrebu.
Dokumenti
Povratak na vrh