Preskoči na sadržaj
Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

IPA komponenta I

Razvoj modernog informacijskog sustava koji će pridonijeti jačanju suradnje između agencija koje se bave borbom protiv korupcije u RH

Status: Zatvoren od 30.04.2009.
Referenca: EuropeAid/127408/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Cilj ovog projekta je poboljšanje suradnje između agencija pomoću razvoja modernog informacijskog sustava s centralnom bazom podataka o primjeni protukorupcijske politike i zaštićenog Intranet/Internet pristupa za sve uključene stranke. Ovaj sustav bi imao svrhu osigurati mogućnost pristupa informacijama svih korisnika, te njihovu međusobnu razmjenu informacija u svezi borbe protiv korupcije.
Dokumenti

Kampanja osvješćivanja javnosti o jačanju suradnje između agencija koje se bave borbom protiv korupcije u RH

Status: Zatvoren od 20.04.2009.
Referenca: EuropeAid/127411/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Cilj ovog projekta je implementacija velike protukorupcijske kampanje u svrhu osvješćivanja javnosti o problemu korupcije i promicanje etičkih standarda za ponašanje u područjima javnog života koja su posebno izložena korupciji.
Predstavnici državne i lokalne uprave, nevladinih organizacija i novinari će biti također uključeni u ovaj projekt putem radionica, "okruglih stolova" i javnih prezentacija. Na taj način će biti bolje informirani i imati više znanja o problemu korupcije.
Dokumenti

Jačanje pravnog okvira i institucijske infrastrukture za zaštitu od opasnih kemikalija

Status: Zatvoren od 01.06.2009.
Referenca: EuropeAid/127364/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Cilj ovog projekta je pomoć u uspostavljanju nacionalnog sigurnosnog sustava za zaštitu od opasnih kemikalija u skladu s praksom i zakonodavstvom EU, s naglaskom na slijedeće komponente: uspostavljanje sustava za osposobljavanje poduzeća, industriju i općenito rukovatelje s opasnim kemikalijama za bolji rad s takvim kemikalijama, obuku za pripravnost u slučaju nesreća u svezi opasnih kemikalija, razvoj komunikacijskog sustava za slučaj krize i sustava javnog priopćavanja u svezi kemijske sigurnosti, razvoj informacijskog sustava u svezi kemikalija u koji je uključen registar kemijske sigurnosti, te izrada prijedloga za daljnje poboljšanje kemijske sigurnosti.
Dokumenti

Razvoj prilagođenog softvera za skupljanje i upravljanje podacima vezanim za energiju putem weba

Status: Zatvoren od 14.07.2010.
Referenca: EuropeAid/127272/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Cilj ovog projekta je uspostavljanje nacionalnog registarskog sustava za prikupljanje, obradu, analiziranje i tumačenje administrativnih i drugih podataka vezanih za energetske bilance u energetskom sektoru, izrada energetske strategije, analizu i promatranje obnovljivih energetskih resursa. Ovi administrativni podaci bit će korišteni za donošenje i provođenje odluka u svezi energetskog sektora RH pomoću razvoja navedenog prilagođenog softvera.
Dokumenti
Povratak na vrh