Preskoči na sadržaj
Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

IPA komponenta I

Dizajniranje učinkovitog sustava za implementaciju politike poticanja konkurencije i državne pomoći

Status: Zatvoren od 09.03.2009.
Referenca: EuropeAid/127338/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Cilj ovog projekta je podizanje svijesti pučanstva o državnim protutrustovskim zakonima i zakonima o pružanju državne pomoći, uključujući studentsku populaciju i poslovni sektor. To će se postići pomoću edukacije studenata, lokalnog poslovnog sektora i lokalnih vlasti.
Dokumenti

Potpora osnivanju potpuno operativne Agencije za plaćanje u skladu s standardima EU

Status: Zatvoren od 01.06.2009.
Referenca: EuropeAid/127310/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Svrha ovog ugovora o pružanju tehničke pomoći je pružanje potpune softverske potpore za cijeli proces obrade aplikacija i kontrole korištenja poljoprivrednih fondova u skladu s uvjetima EU i međunarodnim revizijskim standardima, kao i pripremanje i organiziranje informacijske kampanje u svezi implementacije ZPP. Na taj način će se poboljšati pripreme hrvatske javne administracije i institucija za implementaciju Zajedničke poljoprivredne politike (ZPP) nakon pristupanja Hrvatske Europskoj Uniji.
Dokumenti

Pojačanje institucionalnih i administrativnih kapaciteta Hrvatske agencije za telekomunikacije

Status: Zatvoren od 30.06.2009.
Referenca: EuropeAid/127298/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Ovaj projekt je usmjeren na razvoj operativnih kapaciteta Hrvatske agencije za telekomunikacije i osiguranje njezine sposobnosti nadziranja provođenja pravne stečevine EU. Kao nasljednik programa CARDS, ovaj projekt će dalje nastaviti pružanje potpore Agenciji u procesu razvoja ljudskih resursa i sa specifičnim tehničkim znanjem i iskustvom ("know-how"), te uz usmjerenost na razvoj i implementaciju modela računovodstva troškova, što je prethodno određeno kao prioritet.
Dokumenti

Razvoj prilagođenog softvera za skupljanje i upravljanje podacima vezanim za energiju putem weba

Status: Zatvoren od 14.07.2010.
Referenca: EuropeAid/127272/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Cilj ovog projekta je uspostavljanje nacionalnog registarskog sustava za prikupljanje, obradu, analiziranje i tumačenje administrativnih i drugih podataka vezanih za energetske bilance u energetskom sektoru, izrada energetske strategije, analizu i promatranje obnovljivih energetskih resursa. Ovi administrativni podaci bit će korišteni za donošenje i provođenje odluka u svezi energetskog sektora RH pomoću razvoja navedenog prilagođenog softvera.
Dokumenti
Povratak na vrh