Preskoči na sadržaj
Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

IPA komponenta I

Nabava opreme za granične inspekcijske postaje Stara Gradiška, Metković, Karasovići i Luka Ploče

Status: Otkazan
Referenca: EuropeAid/131820/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Svrha projekta kojeg je ovaj ugovor dio jest, daljnje jačanje kapaciteta veterinarske i fitosanitarne granične inspekcije na način da se osigura da su sve relevantne granične inspekcijske postaje (BIP-ovi) izgrađene u skladu sa standardima EU. Svrha ovog ugovora je nabava opreme, isporuka i postavljanje (spajanje) opreme za novoizgrađenu veterinarsku i fitosanitarnu postaju na graničnim prijelazima Stara Gradiška, Metković i Karasovići i u luci Ploče.
Dokumenti

Nabava opreme za granične inspekcijske postaje Metković, Karasovići i Luka Ploče

Status: Otkazan
Referenca: EuropeAid/133154/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Svrha projekta kojeg je ovaj ugovor dio jest, daljnje jačanje kapaciteta veterinarske i fitosanitarne granične inspekcije na način da se osigura da su sve relevantne granične inspekcijske postaje (BIP-ovi) izgrađene u skladu sa standardima EU. Svrha ovog ugovora je nabava opreme, isporuka i postavljanje (spajanje) opreme za novoizgrađenu veterinarsku i fitosanitarnu postaju na graničnim prijelazima Metković i Karasovići i u luci Ploče.
Dokumenti

Nabava IT opreme i LAN infrastrukture za odabrane prekršajne sudove (faza 2)

Status: Otkazan
Referenca: EuropeAid/133693/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Svrha projekta je nabava poslužitelja, nabava osnovne IT opreme (uključujući stolna računala i pisače) te izgradnja LAN mreže na odabranim prekršajnim sudovima (uključujući nabavu i instalaciju mrežnih kućišta, prespojnih ploča, mrežnih kablova, ostalih kablova i kanalica, telekomunikacijskih utičnica i prekidača).
Dokumenti
Povratak na vrh