Preskoči na sadržaj
Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

IPA komponenta I

Priprema za eCTD i implementaciju digitalnog arhivnog informacijskog sustava (faza II)

Status: Otkazan
Referenca: EuropeAid/129381/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Ovaj ugovor se smatra dijelom projekta "Priprema za eCTD i implementaciju digitalnog arhivnog informacijskog sustava" iz IPA komponente I - Pomoć u tranziciji i izgradnji institucija. Navedeni projekt se sastoji od dva ugovora. Softver bi trebao sadržavati modul za upravljanje dokumentima, potpuno funkcionalni modul za upravljanje poslovnim procesima, te modul za konverziju (migraciju) datoteka.
Softver bi trebao biti prilagođen za održavanje svih digitalnih i digitaliziranih zapisa, te za upravljanje svim poslovnim procesima u Agenciji za lijekove i medicinske proizvode.
Dokumenti

Uspostava informatičkog sustava za ovrhu

Status: Otkazan
Referenca: EuropeAid/131559/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Svrha ugovora je izrada funkcionalnosti IT sustava za provedbu ovrhe. U sklopu ovog ugovora odredit će se IT povezivost institucija koje čine dio novog ovršnog sustava te će se pripremiti odgovarajuće preporuke. Konzultant je obvezan izvršiti komparativni pregled IT sustava za provedbu ovrhe zemalja članica EU, dati preporuke i izraditi dizajn IT sučelja za institucije, pripremiti tehničke i funkcionalne specifikacije specifičnog softwarskog rješenja za podršku poslovnim procesima ovrhovoditelja i razmjenu podataka.
Dokumenti
Povratak na vrh