Preskoči na sadržaj
Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

IPA komponenta I

Nabava IT opreme za Carinsku upravu

Status: Zatvoren od 23.09.2013.
Referenca: EuropeAid/134514/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Svrha ugovora je nabava ICT opreme za potrebe Ministarstva financija, Carinske uprave, koja uključuje servere, dodatnu opremu za postojeći sustav pohrane podataka, laserske pisače, laserske pisače u boji, multifunkcijske uređaje, tablet uređaje, prijenosna računala i stolna računala.
Dokumenti

Nabava opreme za integrirano upravljanje granicom – 2. pokretanje postupka

Status: Zatvoren od 15.10.2013.
Referenca: EuropeAid/134512/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Glavni cilj projekta je daljnji doprinos razvoju učinkovitog i ojačanog integriranog sustava upravljanja granicom u Republici Hrvatskoj, koji će uspostaviti veću sigurnost na međunarodnim granicama te umanjiti prekogranični kriminal i ilegalnu migraciju. Svrha projekta je daljnji razvoj učinkovitih carinskih i graničnih kontrola na graničnim postajama koje će biti u stanju osigurati prikladnu zaštitu, te opremanje granične policije u svrhu dostizanja standarda Europske Unije u provođenju graničnih kontrola. Predmet ovog ugovora je nabava opreme za graničnu kontrolu (detektor za narkotike i eksplozive).
Dokumenti

Nabava opreme za unaprjeđenje sustava za (van)mrežno nadziranje radioaktivnosti u okolišu u Republici Hrvatskoj u uobičajenim i izvanrednim situacijama

Status: Zatvoren od 28.10.2013.
Referenca: EuropeAid/134217/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Svrha ugovora je nabava, instalacija i testiranje mjernih stanica za kontinuirano praćenje brzine ambijentalne gama doze i centralne jedinice za prikupljanje, analizu i pohranu podataka; nabava vozila sa pomičnom opremom za detekciju ionizirajućeg zračenja te spektrometra za mjerenje niskih aktivnosti alfa emitera u laboratoriju; te trening osoba koje će novu opremu rabiti i održavati.
Dokumenti

Nabava opreme za modernizaciju kontrole državnih granica (faza 2)

Status: Zatvoren od 15.04.2013.
Referenca: EuropeAid/134235/L/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Svrha projekta je nabava opreme koji će doprinijeti razvoju učinkovitog integriranog upravljanja državnom granicom, što će omogućiti veću sigurnost na međunarodnim granicama te smanjiti prekogranični kriminal i ilegalnu migraciju u Republici Hrvatskoj.
Dokumenti
Povratak na vrh