Preskoči na sadržaj
Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

IPA komponenta I

Nadzor radova za centar za obuku vodiča i dresuru službenih pasa u Zagrebu

Status: Zatvoren od 17.06.2013.
Referenca: EuropeAid/133737/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Nadzor radova, prema FIDIC uvjetima građenja (crvena knjiga, izdanje 1999) i hrvatskim zakonima, za centar za obuku vodiča i dresuru službenih pasa u Zagrebu.
Dokumenti

Unapređenje kapaciteta za maloljetnike i druge ranjive skupine ilegalnih migranata u Prihvatnom centru za strance Ježevo, nadzor radova

Status: Zatvoren od 26.07.2013.
Referenca: EuropeAid/133630/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Konzultant / nadzorni inženjer će djelovati kao FIDIC inženjer te će, činjenično i upravno, nadzirati građevinske radove, osigurati potrebne usluge tijekom faze predizgradnje (1 mjesec), tijekom faze izgradnje (15 mjeseci), razdoblja za otklanjanje nedostataka na građevini (12 mjeseci) i perioda izvještavanja (3 mjeseca). Radovi se sastoje od sljedećih aktivnosti: izgradnja nove smještajne zgrade namijenjene mladim migrantima na terenu Prihvatnog centra za strance Ježevo (30 km jugoistočno od Zagreba). Zgrada se sastoji od podruma, prizemlja i 1. kata u ukupnom iznosu od 1 398,47 m2 bruto površine. Osim toga, objekt kuhinje i praonice, dodatak postojećem objektu, bit će obnovljen i opremljen novim aparatima; njegova nosiva struktura će ostati očuvana. Trajanje zadatka je 31 mjeseci.
Dokumenti

Nadzor radova obnove objekata PN USKOK (Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta) Osijek i Rijeka

Status: Zatvoren od 03.06.2013.
Referenca: EuropeAid/133585/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Nadzor radova, prema FIDIC uvjetima građenja (crvena knjiga, izdanje 1999) i hrvatskim zakonima, obnove objekata Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (PN USKOK) na dvije lokacije – Rijeka i Osijek.
Dokumenti

Distribucija cjepiva za oralnu vakcinaciju lisica protiv bjesnoće

Status: Zatvoren
Referenca: EuropeAid/133313/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Cilj ovog ugovora je distribucija cjepiva-mamaca protiv bjesnoće zrakoplovom u gustoći od 25 cjepiva-mamaka po km2. Operativni plan provedbe vakcinacijske strategije u svezi oralnog cijepljenja lisica protiv bjesnoće će dati sve tehničke detalje (plan letova, detalje postavljanja cjepiva određene gustoće s obzirom na specifičnost područja). Distribucija cjepiva-mamaca će se obaviti 2 puta godišnje. Bacanje mamaka će se vršiti zrakoplovima. Osim distribucije cjepiva-mamaca zrakoplovom, ugovaratelj je obvezan izvršiti transport cjepiva od skladišta do mjesta polaska zrakoplova. Tijekom prijevoza, obvezno je poštivati upute proizvođača cjepiva u svezi načina prijevoza cjepiva. Ugovaratelj je stoga obvezan koordinirati provedbu navedenih aktivnosti s distributerom cjepiva za Hrvatsku.
Dokumenti
Povratak na vrh