Preskoči na sadržaj
Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

IPA komponenta I

Nabava opreme za hrvatsku Agenciju za plaćanje / Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja

Status: Zatvoren od 17.07.2009.
Referenca: EuropeAid/127339/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Cilj ovog projekta je nabava informatičke opreme (PC-a i Notebookova) za sve terenske ili uredske zaposlenike Agencije za plaćanje - Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja, u svrhu omogućavanja svakodnevnog poslovanja vezanih uz unošenje i obradu aplikacija koje služe za potporu poljoprivredi. Uz gore navedeno, nabava opreme za inspektore Agencije za plaćanje i Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja (digitalni fotoaparati, GPS oprema, laserski daljinomjeri, automobili) će se provesti u svrhu omogućavanja pune mobilnosti i učinkovitosti njihovog rada, uspostavljanje temeljnih radnih uvjeta s motrišta informatičke obrade podataka na terenu, te provjera točnosti podataka iz grafičkih mapa koje prikazuju zemljišne parcele.
Dokumenti

Dizajniranje učinkovitog sustava za implementaciju politike poticanja konkurencije i državne pomoći

Status: Zatvoren od 09.03.2009.
Referenca: EuropeAid/127338/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Cilj ovog projekta je podizanje svijesti pučanstva o državnim protutrustovskim zakonima i zakonima o pružanju državne pomoći, uključujući studentsku populaciju i poslovni sektor. To će se postići pomoću edukacije studenata, lokalnog poslovnog sektora i lokalnih vlasti.
Dokumenti

Nabava opreme za hrvatsku Agenciju za zaštitu osobnih podataka

Status: Zatvoren od 15.06.2010.
Referenca: EuropeAid/127331/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Cilj ovog projekta je nabava informatičke opreme (hardvera i softvera) za hrvatsku Agenciju za zaštitu osobnih podataka u svrhu poboljšanja konzultativne i nadzorne uloge Agencije, te implementacija ISO 27001 standarda za sigurnost informacija. Time će se također poboljšati učinkovitost, pouzdanost i sigurnost informatičke strukture Agencije.
Dokumenti

Potpora osnivanju potpuno operativne Agencije za plaćanje u skladu s standardima EU

Status: Zatvoren od 01.06.2009.
Referenca: EuropeAid/127310/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Svrha ovog ugovora o pružanju tehničke pomoći je pružanje potpune softverske potpore za cijeli proces obrade aplikacija i kontrole korištenja poljoprivrednih fondova u skladu s uvjetima EU i međunarodnim revizijskim standardima, kao i pripremanje i organiziranje informacijske kampanje u svezi implementacije ZPP. Na taj način će se poboljšati pripreme hrvatske javne administracije i institucija za implementaciju Zajedničke poljoprivredne politike (ZPP) nakon pristupanja Hrvatske Europskoj Uniji.
Dokumenti
Povratak na vrh