Preskoči na sadržaj
Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

IPA komponenta I

Jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva za osiguravanje djelotvorne provedbe standarda EU u ostvarenju ljudskih prava

Status: Zatvoren od 27.06.2014.
Referenca: EuropeAid/135875/ID/ACT/HR
Tip natječaja: Bespovratna sredstva
Više informacija: Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU raspisuje poziv za dostavu projektnih prijedloga za projekte koji osiguravaju djelotvornu provedbu standarda EU u ostvarenju ljudskih prava u Republici Hrvatskoj kroz afirmiranje organizacija civilnog društva kao ravnopravnih partnera u osiguranju dosljednog ostvarivanja ljudskih prava i izgradnju mreže organizacija civilnog društva, kao i među-sektorske suradnje radi pomoći ranjivim skupinama u pristupu ljudskim pravima u Hrvatskoj. Natječaj će se financirati iz programa pretpristupne pomoći IPA 2012 - Nacionalni program za Hrvatsku u okviru programa IPA - komponenta: “Pomoć u tranziciji i izgradnja institucija” za 2012. godinu.
Dokumenti

Jačanje lokalnih partnerstava za otvorenu vlast i borbu protiv korupcije u odgovornom upravljanju prirodnim resursima

Status: Zatvoren od 27.06.2014.
Referenca: EuropeAid/135874/ID/ACT/HR
Tip natječaja: Bespovratna sredstva
Više informacija: Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU raspisuje poziv za dostavu projektnih prijedloga za aktivnosti koje će dodatno osnažiti kapacitete i uključenost organizacija za civilno društvo u aktivnoj suradnji s javnim institucijama u području odgovornog upravljanja javnim dobrima i prirodnim resursima. Natječaj će se financirati iz programa pretpristupne pomoći IPA 2012 - Nacionalni program za Hrvatsku u okviru programa IPA - komponenta: “Pomoć u tranziciji i izgradnja institucija” za 2012. godinu.
Dokumenti

Poticanje inovativnih oblika filantropije u lokalnim zajednicama za potporu održivosti organizacija civilnog društva

Status: Zatvoren od 27.06.2014.
Referenca: EuropeAid/135870/ACT/ID/HR
Tip natječaja: Bespovratna sredstva
Više informacija: Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU raspisuje poziv za dostavu projektnih prijedloga za projekte koji osiguravaju učinkovitu provedbu EU standarda u poticanju inovativnih oblika filantropije u Republici Hrvatskoj kroz afirmiranje organizacija civilnog društva kao ravnopravnih partnera u poticanju filantropskih inicijativa na lokalnoj razini, razvoj više-sektorskih partnerstava i promicanju individualne i korporativne filantropije u Republici Hrvatskoj. Natječaj će se financirati iz programa pretpristupne pomoći IPA 2012 – Nacionalni program za Hrvatsku u okviru programa IPA – komponenta: “Pomoć u tranziciji i izgradnja institucija” za 2012.
Dokumenti

Izgradnja smještaja za maloljetnike i druge ranjive skupine ilegalnih migranata u Prihvatnom centru za strance Ježevo

Status: Zatvoren od 15.10.2013.
Referenca: EuropeAid/134761/M/WKS/HR
Tip natječaja: Radovi
Više informacija: Radovi obuhvaćaju izgradnju novog smještajnog centra za maloljetnike i druge ranjive skupine ilegalnih migranata. Ukupna bruto površina objekta je 1.398,47 m2 uz rekonstrukciju postojeće kuhinje i praonice zajedničke površine 328,90 m2 u sklopu postojećeg objekta u Ježevu.
Radovi će se izvoditi sukladno FIDIC uvjetima građenja (crvena knjiga, izdanje 1999). Udaljenost lokacije od Zagreba je cca 40 km.

Dokumenti
Povratak na vrh