Preskoči na sadržaj
Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

IPA komponenta I

Nabava opreme za integrirano upravljanje granicom

Status: Zatvoren od 06.05.2013.
Referenca: EuropeAid/131492/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Glavni cilj projekta je daljnji doprinos razvoju učinkovitog i ojačanog integriranog sustava upravljanja granicom u Republici Hrvatskoj, koji će uspostaviti veću sigurnost na međunarodnim granicama te umanjiti prekogranični kriminal i ilegalnu migraciju. Svrha projekta je daljnji razvoj učinkovitih carinskih i graničnih kontrola na graničnim postajama koje će biti u stanju osigurati prikladnu zaštitu, te opremanje granične policije u svrhu dostizanja standarda Europske Unije u provođenju graničnih kontrola. Predmet ovog ugovora su: nabava opreme za carinsku kontrolu (rendgen), opreme za granični nadzor (ručna termovizija), oprema za graničnu kontrolu (sustav za pregled dokumenata te detektor za narkotike i eksplozive), oprema za mobilnost (patrolna vozila, patrolna kombi vozila te vozila za transport pasa) te patrolna plovila. Ugovor će biti podijeljen u 5 cjelina (Lot-ova).
Dokumenti

Nabava opreme za snimanje glavnih rasprava

Status: Zatvoren od 02.09.2013.
Referenca: EuropeAid/131496/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Svrha ugovora je nabava opreme potrebne za uspostavljanje sustava za snimanje glavnih rasprava u sudnicama. Ovaj sustav sadrži sljedeću opremu: sustave za snimanje i arhiviranje, sučelja za audio snimanja, medije za izvanmrežnu pohranu, mikrofone, slušalice, zvučnike, prateću opremu i kablove, UPS i centralizirani mrežni sustav za pohranu. Sustav za snimanje će doprinijeti skraćivanju trajanja sudskih postupaka i povećati razinu nepristranosti uz postojeće izjave iznesene u sudskim raspravama.
Dokumenti

Profesionalni razvoj sudskih savjetnika i budućih sudaca i državnih odvjetnika kroz uspostavu samoodrživog sustava obuke'

Status: Zatvoren od 07.03.2011.
Referenca: 2009-0101-0102
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Svrha ovog projekta je nabava i dostava IT opreme, multimedija opreme i audio video opreme za redovne poslove djelatnika Pravosudne akademije. Uredskim namještajem će se opremiti prostorije Pravosudne akademije.
Dokumenti

Borba protiv krijumčarenja i zlouporabe droga, nabava opreme- lot 4

Status: Zatvoren
Referenca: EuropeAid/130481/M/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Središnja agencija za financiranje i ugovaranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije namjerava sklopiti ugovor o nabavi opreme za lot 4 projekta Borba protiv krijumčarenja i zlouporabe droga u Hrvatskoj sa financijskim sredstvima Europske unije iz programa IPA 2007.
Dokumenti
Povratak na vrh