Preskoči na sadržaj
Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

IPA komponenta I

Nabava laboratorijske opreme, hladnjača i vozila za Hrvatsku veterinarsku službu

Status: Zatvoren
Referenca: EuropeAid/133368/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Predmet ugovora je nabava, dostava, istovar, instalacija (Lot 3, 4, 5) i edukacija (Lot 4, Lot 5) za laboratorijsku opremu, hladnjača i rashladnih vozila za poboljšanje kvalitete uzoraka i dijagnostičkog kapaciteta Nacionalnog referentnog laboratorija za bjesnoću. Rashladna vozila će se nabaviti kako bi se osigurao hladni lanac, te poboljšala kvaliteta dostavljenih uzoraka. Nadalje, stacionarne hladnjače u svakoj ispostavi Hrvatskog veterinarskog instituta će osiguravati odgovarajuću temperaturu uzoraka prije početka testiranja. Stacionarne hladnjače će biti odijeljene u dva dijela, prvi dio je predviđen za uzorke prije testiranja, a drugi dio služi za odlaganje lešina, nakon testiranja do transporta u objekt za neškodljivo uništavanje (kafileriju). Laboratorijska oprema se nabavlja u svrhu očekivanog povećanja količine uzoraka u skladu s aktivnostima vezanih za procjenu pokrivenosti i učinkovitost oralne vakcinacije.
Dokumenti

Nabava vakcine za oralnu vakcinaciju lisica protiv bjesnoće

Status: Zatvoren od 03.12.2012.
Referenca: EuropeAid/133346/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Predmet ugovora je osiguranje dostupnosti 2.827.100 cjepiva u svrhu oralne vakcinacije lisica protiv bjesnoće za distribuciju u dvije kampanje (proljeće i jesen) u 2013. Ukupan iznos dodatnih količina koja se nabavlja po kampanji je 1.413.550 koja će biti podijeljena na tri pojedine dostave za četiri regije distribucije. Cjepivo mora biti skladišteno u odgovarajućim uvjetima u skladu s propisima. Temperatura skladištenja cjepiva mora biti minimalno -20˚C s vremenom skladištenja od četiri do šest mjeseci.
Dokumenti

Distribucija cjepiva za oralnu vakcinaciju lisica protiv bjesnoće

Status: Zatvoren
Referenca: EuropeAid/133313/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Cilj ovog ugovora je distribucija cjepiva-mamaca protiv bjesnoće zrakoplovom u gustoći od 25 cjepiva-mamaka po km2. Operativni plan provedbe vakcinacijske strategije u svezi oralnog cijepljenja lisica protiv bjesnoće će dati sve tehničke detalje (plan letova, detalje postavljanja cjepiva određene gustoće s obzirom na specifičnost područja). Distribucija cjepiva-mamaca će se obaviti 2 puta godišnje. Bacanje mamaka će se vršiti zrakoplovima. Osim distribucije cjepiva-mamaca zrakoplovom, ugovaratelj je obvezan izvršiti transport cjepiva od skladišta do mjesta polaska zrakoplova. Tijekom prijevoza, obvezno je poštivati upute proizvođača cjepiva u svezi načina prijevoza cjepiva. Ugovaratelj je stoga obvezan koordinirati provedbu navedenih aktivnosti s distributerom cjepiva za Hrvatsku.
Dokumenti

Jačanje kapaciteta hrvatske Agencije za plaćanja u pripremi za nove ZPP i ZRP reforme

Status: Zatvoren od 19.07.2013.
Referenca: EuropeAid/133073/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Svrha ovog projekta Tehničke pomoći je unaprjeđenje softverske podrške za uspješnu provedbu Zajedničke poljoprivredne politike (ZPP) i Zajedničke ribarske politike (ZRP) u razdoblju nakon 2013. kako bi se osigurala kontrola mjera, povećala učinkovitost i uspješnost s potrebnim prilagodbama novih alata ZPP-a i ZRP-a te da bi se pripremila i provela informativna kampanja o provedbi ZPP-a i ZRP-a. Navedeno će pridonijeti jačanju priprema hrvatske javne administracije i institucija kako bi se osigurala provedba ZPP-a i ZRP-a u programskom razdoblju 2014.-2020.
Dokumenti
Povratak na vrh