Preskoči na sadržaj
Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

IPA komponenta I

Nadzor radova za centar za obuku vodiča i dresuru službenih pasa u Zagrebu

Status: Zatvoren od 17.06.2013.
Referenca: EuropeAid/133737/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Nadzor radova, prema FIDIC uvjetima građenja (crvena knjiga, izdanje 1999) i hrvatskim zakonima, za centar za obuku vodiča i dresuru službenih pasa u Zagrebu.
Dokumenti

Nabava IT opreme i LAN infrastrukture za odabrane prekršajne sudove (faza 2)

Status: Otkazan
Referenca: EuropeAid/133693/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Svrha projekta je nabava poslužitelja, nabava osnovne IT opreme (uključujući stolna računala i pisače) te izgradnja LAN mreže na odabranim prekršajnim sudovima (uključujući nabavu i instalaciju mrežnih kućišta, prespojnih ploča, mrežnih kablova, ostalih kablova i kanalica, telekomunikacijskih utičnica i prekidača).
Dokumenti

Nabava opreme za graničnu inspekcijsku postaju Stara Gradiška - Ponovljena objava za lotove 2,3 i 5

Status: Zatvoren od 17.12.2012.
Referenca: EuropeAid/133421/M/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Svrha ugovora je daljnje jačanje kapaciteta veterinarskih i fitosanitarnih graničnih inspekcijskih prijelaza uzimajući u obzir prikladnu izgradnju graničnih inspekcijskih prijelaza u skladu sa EU standardima. Svrha ugovora je nabava, dostava i montaža opreme za izgrađenu veterinarsku i fitosanitarnu graničnu inspekcijsku postaju na cestovnom prijelazu Stara Gradiška.
Dokumenti

Unapređenje kapaciteta za maloljetnike i druge ranjive skupine ilegalnih migranata u Prihvatnom centru za strance Ježevo, nadzor radova

Status: Zatvoren od 26.07.2013.
Referenca: EuropeAid/133630/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Konzultant / nadzorni inženjer će djelovati kao FIDIC inženjer te će, činjenično i upravno, nadzirati građevinske radove, osigurati potrebne usluge tijekom faze predizgradnje (1 mjesec), tijekom faze izgradnje (15 mjeseci), razdoblja za otklanjanje nedostataka na građevini (12 mjeseci) i perioda izvještavanja (3 mjeseca). Radovi se sastoje od sljedećih aktivnosti: izgradnja nove smještajne zgrade namijenjene mladim migrantima na terenu Prihvatnog centra za strance Ježevo (30 km jugoistočno od Zagreba). Zgrada se sastoji od podruma, prizemlja i 1. kata u ukupnom iznosu od 1 398,47 m2 bruto površine. Osim toga, objekt kuhinje i praonice, dodatak postojećem objektu, bit će obnovljen i opremljen novim aparatima; njegova nosiva struktura će ostati očuvana. Trajanje zadatka je 31 mjeseci.
Dokumenti
Povratak na vrh