Preskoči na sadržaj
Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

IPA komponenta I

Nabava opreme za Agenciju za civilno zrakoplovstvo i Agenciju za istraživanje nesreća i ozbiljnih nezgoda zrakoplova, lotovi 4 i 5 – ponovljena objava

Status: Zatvoren od 11.04.2013.
Referenca: EuropeAid/134220/M/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Svrha ovog ugovora je pružiti podršku Hrvatskoj agenciji za civilno zrakoplovstvo i Agenciji za istraživanje nesreća i ozbiljnih nezgoda zrakoplova u ostvarivanju zahtjeva za unaprjeđenjem zračne sigurnosti nabavom softvera za tijela civilnog zrakoplovstva i audio vizualne opreme kao što su projektori, kamere i LED TV-a.
Dokumenti

Nabava IT opreme i LAN infrastrukture za odabrane prekršajne sudove (faza 2)

Status: Zatvoren od 08.04.2013.
Referenca: EuropeAid/134195/L/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Svrha projekta je nabava poslužitelja, nabava osnovne IT opreme (uključujući stolna računala i laserske pisače) te izgradnja LAN mreže (uključujući nabavu i instalaciju mrežnih kućišta, prespojnih ploča, mrežnih kablova, ostalih kablova i kanalica, telekomunikacijskih utičnica i prekidača, dokumentacije i usluga).
Oprema nabavljena ovim ugovorom će se koristiti na 50 odabranih prekršajnih sudova u svim dijelovima Hrvatske na kojima se treba provesti gore opisane usluge.
Dokumenti

Nabava IT opreme za policijske postaje - faza 2

Status: Zatvoren od 29.04.2013.
Referenca: EuropeAid/133715/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Svrha ovog ugovora je nabava i isporuka IT opreme (osobna računala) za policijske postaje koja će omogućiti učinkovitije obavljanje policijskih i administrativnih poslova na lokalnoj razini.
Dokumenti

Nadzor radova za centar za obuku vodiča i dresuru službenih pasa u Zagrebu

Status: Zatvoren od 17.06.2013.
Referenca: EuropeAid/133737/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Nadzor radova, prema FIDIC uvjetima građenja (crvena knjiga, izdanje 1999) i hrvatskim zakonima, za centar za obuku vodiča i dresuru službenih pasa u Zagrebu.
Dokumenti
Povratak na vrh