Preskoči na sadržaj
Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

IPA komponenta I

Nadogradnja sustava za nadzor frekvencija i lokacija radio postaja

Status: Najava
Referenca: EuropeAid/127337/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Cilj ovog ugovora je nabava opreme za nadzor radio spektra u svrhu nadogradnje postojećih sustava u skladu s najnovijim dostignućima moderne digitalne tehnologije. To će ujedno i omogućiti bolji nadzor frekvencija i pružiti učinkovitiju zaštitu od štetnih namjernih ili nenamjernih interferencija, te će također pružiti pomoć pri zaštiti okoliša uz pomoć kontrole i sprečavanja nepotrebnih elektromagnetskih emisija.
Dokumenti

Dizajniranje učinkovitog sustava za implementaciju politike poticanja konkurencije i državne pomoći

Status: Zatvoren od 09.03.2009.
Referenca: EuropeAid/127338/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Cilj ovog projekta je podizanje svijesti pučanstva o državnim protutrustovskim zakonima i zakonima o pružanju državne pomoći, uključujući studentsku populaciju i poslovni sektor. To će se postići pomoću edukacije studenata, lokalnog poslovnog sektora i lokalnih vlasti.
Dokumenti

Nabava opreme za hrvatsku Agenciju za plaćanje / Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja

Status: Zatvoren od 17.07.2009.
Referenca: EuropeAid/127339/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Cilj ovog projekta je nabava informatičke opreme (PC-a i Notebookova) za sve terenske ili uredske zaposlenike Agencije za plaćanje - Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja, u svrhu omogućavanja svakodnevnog poslovanja vezanih uz unošenje i obradu aplikacija koje služe za potporu poljoprivredi. Uz gore navedeno, nabava opreme za inspektore Agencije za plaćanje i Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja (digitalni fotoaparati, GPS oprema, laserski daljinomjeri, automobili) će se provesti u svrhu omogućavanja pune mobilnosti i učinkovitosti njihovog rada, uspostavljanje temeljnih radnih uvjeta s motrišta informatičke obrade podataka na terenu, te provjera točnosti podataka iz grafičkih mapa koje prikazuju zemljišne parcele.
Dokumenti
Povratak na vrh