Preskoči na sadržaj
Naslovnica » O SAFU » Pretpristupni fondovi » Arhiva nadmetanja i poziva

IPA komponenta I

Pojačanje institucionalnih i administrativnih kapaciteta Hrvatske agencije za telekomunikacije

Status: Zatvoren od 30.06.2009.
Referenca: EuropeAid/127298/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Ovaj projekt je usmjeren na razvoj operativnih kapaciteta Hrvatske agencije za telekomunikacije i osiguranje njezine sposobnosti nadziranja provođenja pravne stečevine EU. Kao nasljednik programa CARDS, ovaj projekt će dalje nastaviti pružanje potpore Agenciji u procesu razvoja ljudskih resursa i sa specifičnim tehničkim znanjem i iskustvom ("know-how"), te uz usmjerenost na razvoj i implementaciju modela računovodstva troškova, što je prethodno određeno kao prioritet.
Dokumenti

Nadogradnja sustava nadzora radio spektra

Status: Najava
Referenca: EuropeAid/127299/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Cilj ovog ugovora je nabava opreme za nadzor radio spektra u svrhu nadogradnje postojećih sustava u skladu s najnovijim dostignućima moderne digitalne tehnologije. To će ujedno i omogućiti bolji nadzor frekvencija i pružiti učinkovitiju zaštitu od štetnih namjernih ili nenamjernih interferencija, te će također pružiti pomoć pri zaštiti okoliša uz pomoć kontrole i sprečavanja nepotrebnih elektromagnetskih emisija.
Dokumenti

Potpora osnivanju potpuno operativne Agencije za plaćanje u skladu s standardima EU

Status: Zatvoren od 01.06.2009.
Referenca: EuropeAid/127310/D/SER/HR
Tip natječaja: Usluge
Više informacija: Svrha ovog ugovora o pružanju tehničke pomoći je pružanje potpune softverske potpore za cijeli proces obrade aplikacija i kontrole korištenja poljoprivrednih fondova u skladu s uvjetima EU i međunarodnim revizijskim standardima, kao i pripremanje i organiziranje informacijske kampanje u svezi implementacije ZPP. Na taj način će se poboljšati pripreme hrvatske javne administracije i institucija za implementaciju Zajedničke poljoprivredne politike (ZPP) nakon pristupanja Hrvatske Europskoj Uniji.
Dokumenti

Nabava opreme za hrvatsku Agenciju za zaštitu osobnih podataka

Status: Zatvoren od 15.06.2010.
Referenca: EuropeAid/127331/D/SUP/HR
Tip natječaja: Nabava roba
Više informacija: Cilj ovog projekta je nabava informatičke opreme (hardvera i softvera) za hrvatsku Agenciju za zaštitu osobnih podataka u svrhu poboljšanja konzultativne i nadzorne uloge Agencije, te implementacija ISO 27001 standarda za sigurnost informacija. Time će se također poboljšati učinkovitost, pouzdanost i sigurnost informatičke strukture Agencije.
Dokumenti
Povratak na vrh